Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna Dimineata! :)

ieri am facut double-post pentru ca mergea netu zici ca era prin fire de iarba... si am dat dupa vreo 30 minute refresh sa vad daca ai rapsuns ...si a mai aparut inca un post....

Edited by biggeo

bafta baieti...:> , am plekt la scoala , si dupai banchet :X:X:X:X:X:X::X , ah abia asteeepttt....senzatie majora :X , bafta , o sa ma gandesc la /su x runner =)) , glumesc !! bafta !

robo...sper ca te uiti si aici..in alta parte nu am gasit sa postez!... nu pot ajunge la sedinta in seara asta...sora mea a cazut si si-a rupt mana iar acum plec la urgente cu ea...sper sa ma intelegi... daca ajung pana la 21 voi fi la sedinta! Sper sa ma intelegi!

dupa cum ati vazut eu am stat doar jumatate de sedinta fiindca ma pedepsit tata doar pt asta seara.....motiv cam stupid dar i-am rupt ceasul...maine voi intra pe la ora 5-6 fiindca la mine scoala se termina miercuri si maine ne intalnim toata clasa acasa l un coleg....sper ca ma intelegeti....bafta la arresturi..p.s....ce am scris acuma e de pe celular..daca eram la pc faceam si raportul...pe maine

ce face fetitele meleee?? >:D<<'>

sa vedeti ce am ras de hitmani..am omorat la hq la ei vreo 4-5,eu cu juma' te viata,armura full si doar cu deagle =)) 6000 jail toti :X

buna seara baieti , de la banchet :X:X:X , nu mai pot , ma dor picioarele , sunt ragusit , mi`e somn , a fost cea mai frumoasa petrecere , cu 2-300 de copii (clasele 8) plus 50 de profesori , si multi parinti !!! cel mai frumos...mai vreau...au fost dekt 7 ore , si eu as fi vrut vreo 2000 !!! :|:|:| , cel mai urat sa te desparti de colegi :((((((

imi cer scuze , ca n`am venit la sedinta , motivele invocate sunt cele prezentate in post`uri`le de mai sus....adica banchetul...si cum am mai zis ,ma voi revansa printr`un raport de activitate grandios !!

ce face fetili? :X

da,chiar ca,floryne...sute si mii de plangeri,nu stiu ce se tot intampla,eu sunt suparat ca mi-a facut bluer postu ala aiurea :(