Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare ce faceti? maine merg si eu sa imi iau pasta termoconductoare pentru procesor, sa terminat :(:)) ne auizim maine salam

Salutare ce faceti? maine merg si eu sa imi iau pasta termoconductoare pentru procesor, sa terminat :(:)) ne auizim maine salam

Buna seara! Sunt AlexM si doresc sa va invit sa participati la eventul organizat in cadrul departamentelor (LSPD, LVPD, SFPD, FBI si NG) de catre Los Santos Police Department. Vor fi premiati ultimii 3 concurenti ramasi, astfel ca primul loc va primi 50% din suma totala, locul doi - 30%, iar locul trei - 20%. Prin urmare va rog sa va inscrieti in topicul urmator: CLICK!

Mai multe detalii legate de eveniment gasiti in topicul respectiv. Va rog sa postati dupa modelul respectiv. Daca liderul / subliderul considera ca toata factiunea sa ar vrea sa participe la event, pot posta ei insasi in numele intregii factiuni.

Edited by alexalexey

Bun mike dar la event facem exerciti interactive care ne dezvolta skilul de omorare al unui robber?

La event ne chinuim 2 ore sa facem un cerc?

La event facem 2 echipe care se lupta pentru castigarea respectului si pentru dobandirea unor noi abilitati?

=))) trololo ce deviez

Avand in vedere ca maine avem antrenament, si in jurul orei 20:30 este un event intre departamente, aveti timp pana maine la amiaz sa va inscrieti la event! http://forum.b-zone.ro/topic/140718-campionat-deagle-intre-departamente/ Acesta va fi antrenamentul nostru! Prezenta se face la ora 20:10, cei care ontarzie sunt absenti!