Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut.Am ajuns acum de la scoala.Cu toate ca este ultima saptamana de scoala, se dovedeste a fi una foarte grea, in care trebuie sa rezolv treburi neterminate.De asemenea in perioada asta e si febra incheierii mediilor.

salut la toata lumea , de la scoala !

eu nu am probleme cu mediile...insa tot timpul mi`l dedic exclusiv colegilor , asa ca raportul meu desi noi voi foarte activ sa ziceam ca va fi bun.....

Neata FBI! Nu doarme nimeni! :D ; Welcome celor noi.

Si eu sunt/voi fi cam inactiv saptamana asta, termin clasa a 8a. Ieri am avut ora de dirigentie,joi am banchet,vineri premierea+inscriere la examenu de bilingv.. Dar cu siguranta o sa strecor si cateva arresturi si runneri. :)

ma scuzati ca postez aici..

nu credeti ca ar trebui sa fiti si voi cva mai indulgenti cu cei care dau rob,adica sa ii lasati sa dea si ii omorati dupa dispare vanu..

mai stati si 20 de copi acolo unde tre sa ajungi cu vanu..ce sa mai faci..

daca se poate va rog fiti ceva mai indulgenti

respect

Neatza baieti !!

Eu am avut banchetul vinerea trecuta , vineri acum am ultimul clopotel , premierea etc...dar o sa mai intru

# Schultz am vazut ca ai postat si la cei din NG , vreau sa iti zic ca noi ca factiune FBI , nu suntem ca cei din NG/PD , si nu baricadam niciodata docurile , din contra nici makr nu ne ducem la docuri , incercam sa prindem suspectul pe drum , si in 90% din cazuri reusim !

scuze din nou pentru post

am scris si la pd si la ng si la fbi pentru ca erati multi dupa mine,nu am vazut clar daca era si un fbi dar am postat

daca e adevarat ceea ce spui sa stiti ca aveti tot respectu meu..

de ce am facut post,sincer ma oftic cand vad copi ca fac baricada acolo unde duci vanu,daca am ajuns pana acolo ,macar lasa'ma sa dau ca sa nu stau 6k la jail degeaba..daca ma prinzi pe drum f bine,daca nu,nu faceti baricada acolo..ar trebui pusa o regula de genu asta,sa nu faceti baricada acolo

Schultz?Tu ai gandit cand pus intrebarea aia?Cum adica sa fim mai indulgenti?!?Esti criminal cu drept de predare,te arestam,esti criminal fara drept de predare,nu te arestam,esti robber,nu te arestam...Daca dai rob o faci pe propria ta raspundere...

Neatza all!!Mai sunt 2 zile si gata scoalaaaa

tot nu e corect,voi stiti dinainte unde trebuie sa ajung eu si faceti baricada acolo,asta vreau sa zic,urmareste'ma pe drum si daca ma omori pe drum bravo tie,dar nu faceti ma baricada acolo.. ca nici voua nu var conveni daca ati da rob,te vezi ajuns acolo si nu poti urca pe scari pt ca 20 copi is acolo,si au mai pus si o masina in fata,nu e corect asa oricat azi zice voi..

si stiti f bine si voi asta,numai ca abuzati de drepturi ca sa spun asa..nu e coresc sa faceti baricada acolo unde tre sa duci vanu

Eu te inteleg,ca nici mie nu mi-ar conveni,dar si eu cand nu eram cop si dadeam rob,FBI ma urmarea pe drum si eventual imi distrugea vanu,dar cei din NG fac baricada acolo unde trebuie sa urci scarile..Spune-le lor..

Si mai usor cu off-topicul..

Edited by GhosTRydeR

ultimu post,promit,

le'am spus si lor si celor din pd :D

nu vreau sa fac continui discutia aici pt ca nu am voie sa postez aici,voiam doar sa va spun ca nu e prea corect cand faceti baricade acolo,nu sunt eu un robber din asta inrait,daca ma credeti amd at rob de 3 ori pana acu si mia ajuns cand am vazut ca faceti baricada acolo,nu e corect..