Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

ma scuzati ca postez aici..

nu credeti ca ar trebui sa fiti si voi cva mai indulgenti cu cei care dau rob,adica sa ii lasati sa dea si ii omorati dupa dispare vanu..

mai stati si 20 de copi acolo unde tre sa ajungi cu vanu..ce sa mai faci..

daca se poate va rog fiti ceva mai indulgenti

respect

scuze din nou pentru post

am scris si la pd si la ng si la fbi pentru ca erati multi dupa mine,nu am vazut clar daca era si un fbi dar am postat

daca e adevarat ceea ce spui sa stiti ca aveti tot respectu meu..

de ce am facut post,sincer ma oftic cand vad copi ca fac baricada acolo unde duci vanu,daca am ajuns pana acolo ,macar lasa'ma sa dau ca sa nu stau 6k la jail degeaba..daca ma prinzi pe drum f bine,daca nu,nu faceti baricada acolo..ar trebui pusa o regula de genu asta,sa nu faceti baricada acolo

tot nu e corect,voi stiti dinainte unde trebuie sa ajung eu si faceti baricada acolo,asta vreau sa zic,urmareste'ma pe drum si daca ma omori pe drum bravo tie,dar nu faceti ma baricada acolo.. ca nici voua nu var conveni daca ati da rob,te vezi ajuns acolo si nu poti urca pe scari pt ca 20 copi is acolo,si au mai pus si o masina in fata,nu e corect asa oricat azi zice voi..

si stiti f bine si voi asta,numai ca abuzati de drepturi ca sa spun asa..nu e coresc sa faceti baricada acolo unde tre sa duci vanu

ultimu post,promit,

le'am spus si lor si celor din pd :D

nu vreau sa fac continui discutia aici pt ca nu am voie sa postez aici,voiam doar sa va spun ca nu e prea corect cand faceti baricade acolo,nu sunt eu un robber din asta inrait,daca ma credeti amd at rob de 3 ori pana acu si mia ajuns cand am vazut ca faceti baricada acolo,nu e corect..

Salut.

Patru posturi facute fara rost!Chiar crezi ca devreme ce ne ceri, noi te vom lasa in pace cand dai rob?Cat despre statul la docs, eu le cer agentilor ca cel ce da rob sa fie doborat in cel mai scurt timp, pana a ajunge la drop rob.Data viitoare cer warn up pe forum pentru tine.

Am ajuns si eu de la scoala.Per total a iesit binisor.Voi ce faceti?

buna seara domnilor , ce faceti ?

Eu de la scoala , ce zi obositoare , am facut zeci zeci zeci de poze :( , dar merita :X , inca 2 zile si termin si eu !

# Schultz , cum am zis si mai sus , cum ti`a zis si vik7or , iti repet din nou , nu ma fa off topic la FBI , pt ca noi intotdeauna urmarim suspectul , si il omoram pe drum , de cele mai multe ori , abia ajunge sa treaca de GS|LS , daca a ajuns la docuri sa`i fie tarana usoara , pune masina sus si sta 6k in jail , deci aceasta discutie nu`si are rostu` la forumul factiunii noastre !

Salutare baieti. Mai dau si eu pe aici :))

Robo foarte misto testul de azi :D chiar a fost tare. Inca odata multumesc :) Sper sa aveti si voi restul sansa sa luati rank up! :X e tare :X

#Robo : Cand confisc materiale, trebuie sa fac ss la frisk sau doar la "Agent47 has taken away x-ulescu's materials"? Si, desi sunt mai mult ca sigur ca nu, trebuie acordat wanted? Dat fiind ca in wanted list nu e precizat nimic de mat's ....nu cred. Dar intreb de siguranta.

#Magestratu : Ramai cel mai bun agent FBI.(dupa lider si sub lider bineinteles:) ). Felicitarile mele pentru rank up. Facem echipa minunata. :) Fara tine nu as fi reusit fratioare :) Inca odata, great job!

#Restul colegilor : In seara asta la 10:30 este party la Jizzy. Sarbatoresc rank-up. Mi.ar placea sa veniti toti, o sa anunt si pe /d; /r. Sper sa intre si Mages' pana atunci si, Robo, ziceai ceva de un antrenament. Sper ca nu incurc.

P.S: Love :b-emo::X

Edited by Agent47

Felicitari Agent47 si Magestratu pentru rank`ul primit astazi , sunt sigur ca l`ati primit pe munca multa , de altfel nici nu ma mir , ati avut un raport de invidiat amandoi , tineti`o tot asa , si sper ca si ceilalti sa aiba aceeiasi sansa ca voi , pe care , il cele din urma sa o fructifice ! GG

Buna Dimineata.

Felicitari pentru rank up ambilor!

La materials, daca le confisti, nu e nevoie de SS la /frisk.La drugs insa, faceti poza la /frisk, iar daca puteti prinde in acelasi loc si "X-ulescu has taken away...", e bine, daca nu, pentru drugs conteaza /frisk.