Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

De astazi sunt nou vostru coleg. Acum imi dau seama ce inseamna FBI si cat de greu intri aici, poate asta e singura sansa pe B-Zone, asa ca voi profita de ea.

Ori ma vedeti la demisii peste cateva luni bune, ori voi fi demis, dar sa speram ca nu se va intampla asta.

Eu frumos urmaresc un suspect de wanted 1,dau /mdc, apoi SS. Ii fac vro 7 somatii, SS la fiecare somatie. Nu raspunde, ii dau wanted 1 runner. Ma duc dupa el, ma chinui o juma` de ora sa il bubui si intr-un final apare Barbosu` de nicaieri si ii trage ultima lovitura, el luand punctul. =]]

In fine, a fost faina prima zi in FBI si sper ca toate celelalte sa fie la fel, acu` umblu ca pe jar, ma rog sa nu-mi faca nimeni post, ca in Avisp stau o saptamana jumate fara sa pacatuiesc nimic si inainte de rank up cu vreo 3 zile pusc in aceeasi zi 2 FW-uri. Is curios daca pot trece perioada de teste fara nici un FW.

Noapte buna agenti, ma culc acum si eu.

P.S.: Asta e post, nu '' Acum m-am trezit si eu, ne vedem in game ''.

Eu frumos urmaresc un suspect de wanted 1,dau /mdc, apoi SS. Ii fac vro 7 somatii, SS la fiecare somatie. Nu raspunde, ii dau wanted 1 runner. Ma duc dupa el, ma chinui o juma` de ora sa il bubui si intr-un final apare Barbosu` de nicaieri si ii trage ultima lovitura, el luand punctul. =]]

In fine, a fost faina prima zi in FBI si sper ca toate celelalte sa fie la fel, acu` umblu ca pe jar, ma rog sa nu-mi faca nimeni post, ca in Avisp stau o saptamana jumate fara sa pacatuiesc nimic si inainte de rank up cu vreo 3 zile pusc in aceeasi zi 2 FW-uri. Is curios daca pot trece perioada de teste fara nici un FW.

Noapte buna agenti, ma culc acum si eu.

P.S.: Asta e post, nu '' Acum m-am trezit si eu, ne vedem in game ''.

Vezi ca daca a tras el ultimu hit nu ia doar el punctu, luati amandoi ca va apare running suspect killed amandurora.

Welcome celor mai noi si noapte buna

P.S Incearca sa filmezi nu sa faci 10.000 de screen-uri.

Cateva sfaturi pentru cei noi veniti :

- /timestamp activat - Fraps/Bandicam / Playclaw ( programe bune pentru filmat ) - Asigurati-va ca aveti dovezi plauzibile inainte sa da-ti /su . Invatati regulamentul ala ca lumea daca va place aici si vreti sa ramaneti cat mai mult . Post se face din orice in zilele de azi si trebuie sa fiti preventivi , mereu faceti SS-uri / Video ! Cam atat , bafta .

Edited by Sour

@@Alonso, știu, și eu am pațit ceva de genul cu cineva din LSPD.. și apropo, când îți apare textul ''Running suspect bonus..'', nu prea contează cine l-a omorât. Și tu primești punctul (daca apare textul).

@, bun venit! Sper să ne înțelegem bine!

Buna dimineața! Cred că e prima zi din vara asta când m-am trezit singur, fără ca ceasul să, sune, la ora opt :)). Mă rog, ne auzim in game.

@, Am crezut ca tre` sa fac SS atunci cand scrie FBI Alonso completed an asigment bla bla bla, in fine

Daca filmez am lag si fac 3 pasi pe 10 secunde, tot mai bine sunt SS-urile mele :))

Acum m-am trezit si eu, intru imediat in game.

Astazi murim, vine sfarsitu` lumii. (daca vreti informatii, e full Facebook-ul, check-uitil)