Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, have fun!

@@Piticul, yay, ce bine, fara pitici..

@, lol, Money: $6,666,666, Respect: 666/66. Cum ai reusit ma? =))

Se pare ca iarasi mi-am stricat jocul X(.. il reinstalez si ne auzim in game.. mai tarziu..

Edited by Bradley Cooper

Astazi este o zi speciala. Primul meu post lung intr-o perioada lunga de timp. Sunt nevoit sa fac acest post pentru a nu fi confundat cu "spammerii".

Cand am intrat in joc, am scris parola si am zis "salz" pe ambele chat-uri. Am dat /duty si m-au sunat unii pentru teste. A fost DM la 69 si i-am lichidat. Am omorat 3 din 3 si am tras din greseala in Chocapik. Dupa aceea, am fost cu nabz0r pe robberi si am omorat 4 persoane. Am gasit un GSB cu droguri, 10 grame si i-am dat wanted pentru POSESIE droguri. Wanted 3. L-am arestat si dupa am mers pe un DMist cu nume de fata. Apoi, am stat afk afk afk afk afk si iar afk pana cand am iesit si bradley_cooper a luat cucu.

Cam atat pentru astazi cu mine in SAMP. O zi buna in continuare.

P.S: Alonso, asta e post bun?:D

Astazi este o zi speciala. Primul meu post lung intr-o perioada lunga de timp. Sunt nevoit sa fac acest post pentru a nu fi confundat cu "spammerii".

Cand am intrat in joc, am scris parola si am zis "salz" pe ambele chat-uri. Am dat /duty si m-au sunat unii pentru teste. A fost DM la 69 si i-am lichidat. Am omorat 3 din 3 si am tras din greseala in Chocapik. Dupa aceea, am fost cu nabz0r pe robberi si am omorat 4 persoane. Am gasit un GSB cu droguri, 10 grame si i-am dat wanted pentru POSESIE droguri. Wanted 3. L-am arestat si dupa am mers pe un DMist cu nume de fata. Apoi, am stat afk afk afk afk afk si iar afk pana cand am iesit si bradley_cooper a luat cucu.

Cam atat pentru astazi cu mine in SAMP. O zi buna in continuare.

P.S: Alonso, asta e post bun? :D

=)) Report pentru asta frt ;) Defapt tu l-ai luat, dar ce mai conteaza?

W E L C O M E !

Edited by Bradley Cooper

Salut baieti ! Este primul meu post aici ! Se pare ca m-am atasar putin de factiunea asta. Gluma este la putere . Nu ma asteptam din partea voastra sa glumiti asa mult. Desi ma intelegeam cu unii dintre voi , incep sa imi fac noi prieteni. Nu ma asteptam ca sa fiu tratat ca un coleg de Piticul sau chiar Sour... :). Respect baieti :).

@Christian - O sa murim cu totii, nu conteaza cine-i primu. In cinstea postului tau imi voi aprinde o tigara. ^.^

In fine. Incerc sa pun raportu' si intru si eu in joc pentru a omora chinezi cu barba.

Pitic, mai stii ce ti-am zis da? Sa nu uiti te rog.

Salut baieti ! Este primul meu post aici ! Se pare ca m-am atasar putin de factiunea asta. Gluma este la putere . Nu ma asteptam din partea voastra sa glumiti asa mult. Desi ma intelegeam cu unii dintre voi , incep sa imi fac noi prieteni. Nu ma asteptam ca sa fiu tratat ca un coleg de Piticul sau chiar Sour... :). Respect baieti :).

Tu te asteptai sa nu fii tratat ca un coleg de la unii din cei mai de treaba membrii FBI? Chiar daca PiticA e admin, niciun admin nu este atat de serios precum crezi tu (probabil).

P.S Pitica ce inaltime ai? :))

Deci nu pot sa nu o postez. Imi cer scuze in avans daca v-a deranjat imaginea de mai jos. N-a fost intentia mea.

aRQKPQq_460sa.gif

Foarte tare =))))))))))))))))))))))

Noapte buna tuturor. Ne auzim maine.

Nu inteleg acel gif. Noapte buna, merg sa joc minecraft. Vorbim maine. Daca mai traim. Sau daca mai traiesc. Sau daca un savant nebun nu creeaza antidotul pentru cancer care in acelasi timp ne transforma in zombie. Depinde. Depinde de multe. Depinde de Soare, depinde de Luna. Depinde chiar si de oameni. Depinde de apa, de vant, de intensitatea lui, de inertie...mai multe. Bafta!

Nu inteleg acel gif. Noapte buna, merg sa joc minecraft. Vorbim maine. Daca mai traim. Sau daca mai traiesc. Sau daca un savant nebun nu creeaza antidotul pentru cancer care in acelasi timp ne transforma in zombie. Depinde. Depinde de multe. Depinde de Soare, depinde de Luna. Depinde chiar si de oameni. Depinde de apa, de vant, de intensitatea lui, de inertie...mai multe. Bafta!

Vezi crucea aia de sus din cap ? e plianta. Noapte buna ma duc si eu la soomn. Ne vedem maine.

7ttotjS.png

P.S : Mi-am facut treaba de copoi pentru ziua de azi :P. 0 Wanted's. NB

Edited by pH ZoRneT

Buna Dimineata agenti , acum m'am trezit si eu si ma bag in game . Ieri am pus niste moduri pe masinile de la lspd sfpd si lvpd sunt niste moduri interesante cu skoda la lspd , rangeru e ff misto o honda la lvpd si la sfpd inca nu stiu ca nu am fost pe acolo:).