Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

#Robo : Si materialele le iau pur si simplu cand le gasesc da? :D sau doar cand sunt folosite in jail? :-?

#Colegi : Neatzaaa! :X Multumim inca odata pentru felicitari! :)

Edited by Agent47

Pff..:| si io cand fac raportul ? :| ca maine dimineata nu pot sa intru...X( sper sa ma mai ierti si pe mine...ca pana acum nu am stiut....

buna seara baieti !!!! ce faceti ? :> , mascota , da , mai am scoala azi , ma rog am fost sa duc cartile , si am mai stat la o kterinca si dupaia am venit acasa pe la 7 si am plekt in parc , si m`am intors acum :X , si maine voi avea , insa la 4 este ultimul clopotel , iar la 6 premiera , si oficial am absolvit 8 clase :))

Voi ce faceti ? :X

Vaaaaaaaaaaaaacccccccccccccaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnntttttttttttaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uraaaaaaaaaaaaaa!!!!

me2...tre` sa ma apuc sa`i fac discursul de sf de an profului de istorie , si sa iau muzik....la 4 am ultimul clopotel si la 6 premiera :X !! si dupaia vacantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a

a

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am plekt la scoala...bafta ( ultimul clopotel si premiera , nu scoala scoala) :))

Edited by thenutz959