Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut. Buenos dias. Ke faki voy?

Akest post este postat dupa telefonul Samsung iPhone 7S-II cu Windows 9 Phone.

Salut, intru si eu in game in 10 minute

Posted via Samsung Galaxy 7, androhoid 10

Ma sigur nu postati de pe Nokia 1110 ?? Nu cred ca telefoanele alea postate de voi mai sus sunt asa performante ca Nokia 1110.

Culmea eventurilor:

1. Sa participi la Nascar Race la ultima runda cu premiu LRT si sa iesi pe locul 2 si Kelton sa nu-ti dea nimic.

2. Sa participi la eventul lui nabz0r sa urci langa el dar sa uiti sa dai /w nabz0r culori.

3. Sa dai /rentbike si atunci sa fie event over. (event primul cu G)

Culmea fericirii:

1. Sa primesti 1k de la primar.

Noapte buna, am plecat sa ma culc. Ne vedem maine, tschiuss.

Edited by Alonso

Vreau si eu cateva pareri despre un nou PC. De asta, doresc sa'mi spuneti cum vi se pare http://www.altex.ro/...ce-gt-630-linux acesta.

Pai daca vrei sa il folosesti pentru programare e bun Linux ca OS, dar cred ca vrei Windows.

Placa video e relativ buna, HDD la fel (1TB este suficient), RAM 6GB suficient, dar... la capitolul procesor... Intel Pentinum este de cand bunica era fata mare :)).

Daca mai poti creste bugetul undeva pe la 15 milioane, ai putea sa-l faci pe componente cu un procesor i3 cu putin noroc 15