Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ce suferinta sa moara tata, cica my pc si click, ai uitat cand iti mergea CS in 7 FPS si mancai paine prajita cu ceai nu? :-J :-J :-J :-J :-J :-J :-J

Edit: Ai stat imbracat in zdrente si infometat pentru PC-u ala si acum suferi c-ai valoare :-J

Edited by nAbcRo

Buna seara, colegi! Cam gata si eu cu inactivitatea, mi-am facut PC-ul. Cat despre raport, nu o sa pot sa'l fac intr-o zi, deci sper sa fiu scutit pentru cel de saptamana asta. :*

Nou avatar. Sour, ce zici? :>

hehe , preferata mea :X O iau in vacanta torida sa plecam :)) dupa dam si o tura pe la banseasa luam avionu :))) si invatam pentru facultatea de drept .. :> Edited by Sour

Ce suferinta sa moara tata, cica my pc si click, ai uitat cand iti mergea CS in 7 FPS si mancai paine prajita cu ceai nu? :-J

Edit: Ai stat imbracat in zdrente si infometat pentru PC-u ala si acum suferi c-ai valoare :-J

N-am trait niciodata in zdrente sau infometat.

hehe , preferata mea :X O iau in vacanta torida sa plecam :)) dupa dam si o tura pe la banseasa luam avionu :))) si invatam pentru facultatea de drept .. :>

Otopeni, draga =))

MAINE SEDINTA LA ORA 15:00! NU ACCEPT SCUZE DE TOATA JENA! CINE LIPSESTE DIN MOTIVE BANALE E OUT!

P.S: DISCUTIILE SE INCHID PANA DUPA SEDINTA!

Edited by FyDo