Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Multumesc byfydo pentru sansa acordata dar a venit timpul sa invat pentru BAC nu o sa mai am atata timp pentru sa:mp si nu are rost sa tin un loc ocupat ,o sa ne revedem la vara ,bafta baietii aici m-am simptit cel mai bine inafara de barzinii.

Neata. Inca un post aici.

Intru imediat in joc. BLABLA.

17 / 9.

5 days left! :))) haha.

Neata. Pana acum am dooormit! Se vede ca a inceput scoala, la mine strazile sunt pustii...

La FBI se fac angajari.

La interviu se prezinta trei tipi. Interviul are loc in biroul sefului FBI. Intra primul - sa zicem John.

Seful FBI si da un pistol si ii spune:

- In biroul de alaturi se afla sotia ta. Intra si impusc-o.

- Nici nu ma gandesc, cum sa fac asa ceva.. zice tipul si pleaca. Intra al doilea candidat - Jim. Istoria se repeta: seful FBI si da pistolul si-l invita sa-si impustenevasta. Dupa 10 minute, tipul se hotaraste ca nevasta-sa e mai importanta decat job-ul la FBI si pleaca.

Intra ultimul - Tom.

Acesta ia pistolul si este de acord sa-si impuste nevasta. Intra in birou, iar seful FBI aude 6 impuscaturi, bubuituri si strigate.

Tom iese afara dupa o vreme, plin de sange si spune:

- Nu stiu ce idiot a pus gloante oarbe in pistol... A trebuit s-o omor cu scaunul.

Edited by Anne

5 days left! :))) haha.

Neata. Pana acum am dooormit! Se vede ca a inceput scoala, la mine strazile sunt pustii...

La FBI se fac angajari.

La interviu se prezinta trei tipi. Interviul are loc in biroul sefului FBI. Intra primul - sa zicem John.

Seful FBI si da un pistol si ii spune:

- In biroul de alaturi se afla sotia ta. Intra si impusc-o.

- Nici nu ma gandesc, cum sa fac asa ceva.. zice tipul si pleaca. Intra al doilea candidat - Jim. Istoria se repeta: seful FBI si da pistolul si-l invita sa-si impustenevasta. Dupa 10 minute, tipul se hotaraste ca nevasta-sa e mai importanta decat job-ul la FBI si pleaca.

Intra ultimul - Tom.

Acesta ia pistolul si este de acord sa-si impuste nevasta. Intra in birou, iar seful FBI aude 6 impuscaturi, bubuituri si strigate.

Tom iese afara dupa o vreme, plin de sange si spune:

- Nu stiu ce idiot a pus gloante oarbe in pistol... A trebuit s-o omor cu scaunul.

si eu la fel =)) program de pensionar

Neata spamm-erilor :). M-am trezit si eu cu greu si ma pregatesc de liceu... X_X. Azi o sa scap mai devreme , pe la 6 o sa fiu acasa :). Va tuc , ne auzim in game atunci.

Probabil ultimul meu post aici pe ziua de azi.

Bafta vasyxp si cei care mai ies.

Privirea pisicii din ultimele 2 secunde face tot video-ul :o38->

Edited by pH ZoRneT

Uite ca avem lider si pe forum. LOL. Voi stiati?

Pai avem si dinala :))... El ti-a acceptat aplicatia , el iti raspundea la reclamatii :)) , el iti raspundea la post-uri ... el iti raspundea la inactivitate/ invoiri... Deci era si el pe aici :). Doar na , exista spamm-er mai mare ca Piticul ??

Da, Robotiquis. Are 2561 posturi parca. Eu am 2135. Inca putin.

Ma bag la TV si dupa ma tirez la somn.

meriti post pentru spam aiurea .. tz tz tz . ma bag si eu la somn :) maine antre , sa fiti on ! Edited by Sour