Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Noroc , oagărilor :)) Am treaba nu prea intru pe joc , ne auzim la antrenament :*

Edited by Sour

Salutare ce mai faceti agenti? Eu acum am mai facut cateva puncte , am zis sa iau o pauza. Ne auzim diseara la antrenament, eu plec.

Bună seara agenţi ! Să nu uitaţi de antrenament ! Apropo, ascultaţi asta:

Forta rau piesa.. :) Se adauga la playlist :))))

Salutare eu am iesit , maine ma trezesc de dimineata. Bafta la puncte! OiL te pup fratele meu , Songoku si Haze. Va pup si pe Sour! :))))) mare pupacios sunt! :*

Noapte buna colegi

ce pot spune... am avut o seara frumoasa plina de failuri in Las Venturas.. am demonstart impreuna cu colegul meu Damian07 ca exista FBI

nu cum ne lauda alti.. nu dau nume :)

va pwp sa aveti o zi buna, ne auzim mai tarziu.

Edited by uLei09

Noapte buna agenti, se pare ca Ciupercuta nu iarta nimic taie si spanzura m-am trezit cu 1 FW pentru antrenamentu ala inutil l-am considerat inutil in fiecare factiune dar na asta e se mai intampla

Buna dimineata colegi(stiu ca este prea de dimineata,asta este ora cand ma trezesc eu:)) ) succes la puncte si vorbim mai pe seara,eu plec la munca.Weekend placut tuturor!

Buna dimineata! Spor la munca. Ma gandeam ca te pui sa faci puncte din nou la ora asta :))

Sambata ora 20.00 war. Nu uitati!

Cam multi absenti la antrenament.. Va e lene sa faceti o invoire?

Saluatere agenti. Ce faceti ?

@, normal ca nu [-X , nu ai facut nici invoire . Vezi ce faci cum nu vi si la war sau nu iti faci raportul, sa nu te trezesti cu nicku alb...

Aveti grija ce faceti agenti, spoor la puncteee , ne vedem mai pe seara in game.

@, probabil încerci să intri cu Sandboxie şi de asta. Nu e bun acel Sandboxie.

Salutare ! Tocmai ce-am ajuns de la şcoală. A dat vacanţa şi peste noi...mă rog, săptămâna viitoare e săptămâna altfel. O să dorm altfel.

Salut agenti , acum plec la antrenamente , ne auzim diseara prin game. Daca nu ne auzim maine. Succes la puncte!

Salut agenti acum am intrat si eu in game , m-am uitat la Romanii au talent =)))))

Acum ma pun sa-mi uploadez pozele , ne auzim in game.