Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare agenti, ce faceti ? Acum m-am trezit si o sa intru pe joc. Ne vedem p'acolo :> Sa nu postati rapoartele dupa ora 22:00 ca va dau fw .

De asemenea tin sa va amintesc faptul ca cine nu este maine la ora 20:00 in linie in ARMORY, are UNIVITE CU FP MAXIIM.

Edited by Haze

Star , vezi ca ţi-am dat PM pe forum cu raportul sptamanal .....am vrut sa-l postez la 21:30 dar mi s-a intrerupt curentul la 21:55 mi-a revenit si l-am rugat CaTaLin_ sa-ti transmita că am o pana te curent si o sa-ti dau PM cu Raportul . ŢI-am dat PM pe la 22:15 sper ca totul e in regula . Bafta

Hai ca am iesit si eu, noapte buna!

Mi-am terminat raportul pe saptamana viitoare, so, imi iau iarasi vacanta, v-am pupat.

W....W...What?

Nu mai minti ma :))

Hai ca am ajuns si eu acasa dintr-o mica vacanta in Maramures, ne vedem in joc.

@@Haze, sefu', tin sa-ti reamintesc faptul ca ar fi cazul sa mai tai si tu din punctele alea necesare pt. raport. Te roaga Gabryellytha, stii cum zic. ;))=))

In alta ordine de idei, m-am gandit sa mai trec si eu pe aici ...Sa va salut !

@, mai usor, spammer-ule. :-W:))

@, E un vis frumos care se tot repeta =))) Nu merge cu astia ella ca si-o iau in cap.

@@Squiz it, Stiu squiz nici mie nu imi convine.

Ce sa va zic agenti, diseara avem war cu s.i bla bla, v-am daca nu veniti va dau afara. Inafara de asta vreau sa nu ma aduceti la limita aceea in care o sa ajung sa nu mai am vreun membru care sa zica ca sunt de ''treaba'' si toata lumea sa zica nu veniti in fbi ca e haze ala un jeg capish. Daca e nevoie ajungem si acolo. In rest ce sa va zic spoor la puncte la 20:00 sa fiti in hq. SEDINTA SE TINE !!!

@@Haze, hai mai Haze, nu merge pe premisa ca si-o iau in cap. Ar trebui sa reconsideri si tu putin lucrurile. Mai ales acum, avand in vedere ca nu mai putem organiza nici interventii la war-uri. Si pe bune.. e deja prea mult. Faci cum vrei, desigur, dar eu sunt de parere ca ar trebui sa te mai gandesti. Sunt sigura ca si ceilalti membrii sunt de acord cu mine.

Asadar, cine e de acord cu reducerea raportului saptamanal, cu minimum 10 pct. pentru fiecare rank, sa-mi dea +1. Ia, hai. :>

Deci, Haze, nu disper, dar nici nu-mi convine. Hai, nu fi baiat rau. In fond si la urma urmei, nu te costa nimic. ;;)

Edited by Bella del Rey

@@Haze, hai mai Haze, nu merge pe premisa ca si-o iau in cap. Ar trebui sa reconsideri si tu putin lucrurile. Mai ales acum, avand in vedere ca nu mai putem organiza nici interventii la war-uri. Si pe bune.. e deja prea mult. Faci cum vrei, desigur, dar eu sunt de parere ca ar trebui sa te mai gandesti. Sunt sigura ca si ceilalti membrii sunt de acord cu mine.

Asadar, cine e de acord cu reducerea raportului saptamanal, cu minimum 10 pct. pentru fiecare rank, sa-mi dea +1. Ia, hai. :>

Deci, Haze, nu disper, dar nici nu-mi convine. Hai, nu fi baiat rau. In fond si la urma urmei, nu te costa nimic. ;;)

Mi-am consumat plusul pe astăzi, dar în orice caz eu te susțin :D

Nu că aș avea probleme cu făcutul raportului, dar poate pentru unii timpul nu le ajunge cum și-ar dori ei.

Edited by MrRichard

@, multumesc, apreciez ! :)

Da, principala problema este timpul, evident. Dar pe de alta parte, nu pot spune ca am un chef nebun de a incepe/termina raportul ala.

Eu spun ca degeaba incercati sa il convingeti e Haze sa scada raportul, singurul lucru care o sa-l faca este sa- l mareasca deci nu prea are rost.

Hai ca amniesit si eu, na auzim la sedinta, v-am pupat.

P.S: Directore, ti-am mai spis si iti mai spun, nu fi trist din cauza unor oameni care nu merita...

Hai, ceau-bau v-am pupat.

@, incercarea moarte n-are. ;))

Ceau-bau si tie, pup.

@, ah, nu stiu daca pot raspunde la aceasta intrebare.

Habar n-am, cel mai probabil.. niciodata :-??. :3