Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut F.B.I mi-a parut bine ca v-am cunoscut şi multumesc lui Haze pentru şansa acordată si lui star pentru intelegere şi pentru ce-a mai de treaba fată din FBI Ella :* si cel mai de treaba om din FBI DudaFcd . P.S Nu ma deranja ca am 2 fw ci doar ca-i nob Maniak cu un asemena specimen de copil nu factiunea nu se mai poate numi F.B.I Va pup sper să ne mai auzim in alte circumstanţe . Bafta

O trebuit sa ma holbez un pic mai bine sa citesc cum trebuie textul, daca tot folosesti diacritice, ai grija macar la greseli.

In orice caz, iti urez multa bafta. Tu esti piesa de rezistenta in orice factiune :>:>:>

@Ratoiu4 ZEW, multa bafta prietene!

Nu te cunosc eu asa bine, dar pari super de treaba, RESPECT!

Poate te reapuci candva..

#Buna tuturor !!

Bafta ma la toti, va pup jos.

http://forum.b-zone.ro/topic/8015-fbi-cereri-de-demisie/page-68 am scris aici destul de ma doare mana, nu mai scriu si aici ca deja o dam in altele pwp pwp pwp pwp pwp.

Bafta, ratusca ! Ai grija de tine si mult succes in cariera ta de sportiv. :> Ne mai auzim, pwp. ;;):*

@, pup si eu. :* :3

@, =)) a spus ca ne pupa pe toti. Dar..mna, fiecare intelege ce vrea. :)) Apropo, tu ziceai ceva de un film. :-?

Bafta ma la toti, va pup jos.

http://forum.b-zone.ro/topic/8015-fbi-cereri-de-demisie/page-68 am scris aici destul de ma doare mana, nu mai scriu si aici ca deja o dam in altele pwp pwp pwp pwp pwp.

Bocciu ești tu bă! :)))

Bafta Antoane ai grija ce faci cu sportul. Și eu am făcut sport, am ajuns în lotul național de juniori doi, federația îmi plătea tot și acum dintr.o prostie de a mea mi.am sucit mâna și am pierdut tot. Tu ai grija sa nu faci vreo prostie ca mine și sa pierzi toată munca. Lupta pentru viitorul tău, trage tare de tine acum, du antrenamentele pana la capăt și ascultă antrenorii ca ei știu cel mai bine ce ai tu de făcut. Mult succes și vreau sa aud mai târziu ca ai ajuns mare, vreau sa reușești ceea ce eu nu am dus pana la capăt.. Chiar dacă sportul meu nu e deloc asemănător cu al tău. Kaiac canoe dacă ai auzit... Ne mai auzim. Pwp :*

@, aa, uitasem de clipul asta. :)) Ce tare, la min. 4:10, are catusele la maini si deschide usa masinii cu genunchiul =))

Totusi, are si aspecte pozitive acest film, ca de exemplu.. melodia de pe fundal. :X

@, de mult rau... :-@ adica de azi-noapte, la 2:30. =))

@, what the hell, of course not ! :))

What the ...

Tu ce faci tii evidenta?

Daca te iei de Ella , te iei de mine !

Daca te iei de mine , te iei de helperi !

Daca te iei de helperi , te iei de admini !

Daca te iei de admini , te iei de tot stafful !

Daca te iei de tot stafful , te iei de Administratori !

Daca te ei e Administratori ! , te iei de Fondatorul Bobo !

Daca te iei de Bobo ai BAN PERMANENT PE TOATE SERVERELE !

Concluzia : Daca te iei de ella iei ban !

@, corect, foarte corect. :)) Pup.

Din seria "cocalarii zilelor noastre":

8tBClSi.jpg=))))))

@, foarte bine. :))

IgcOJS5.pngincercati sa descifrati. =)))))))))))

Hai ca m-a luat somnul :-S, pe mai tarziu.

Baieti, imi pare rau ca a trebuit sa postez in aceasta dimineata la demisii dar nu prea mai am timp de raport... stiti cum e cu plaja, strandul si astea. Acesta va fi ultimul meu post la F.B.I. Vom pastra legatura. Haze multumesc pentru tot ! V-am pupat pe toti!! :*

I will always keep you in my mind! :*

Edited by fUzy0n SEF

@, - Multa bafta in continuare nab. Ce ti-am scris in mesaj ramane valabil .

Salutare agenti, ce faceti ? Aveti grija de voi:> ne auzim pe joc.