Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut Agenti ?

ce faceti ? cu Barbut :DD

Salutare!

Acesta este ultimul meu post in aceasta sectiune. Mult succes tuturor, aveti grija ce faceti. Multumesc Haze. pentru sansa acordata.

Numai de bine!

Multa bafta in continuare ! :*

Salutare!

Acesta este ultimul meu post in aceasta sectiune. Mult succes tuturor, aveti grija ce faceti. Multumesc Haze. pentru sansa acordata.

Numai de bine!

Bafta ba :))

Buna all ! Ce mai faceti ? O sa intru si eu in game, mai tarziu... Acum trebuie sa-l instalez din nou. Tocmai ce-am reinstalat Windows-ul astazi si nu mai am nimic in PC, e naspa. :-< Hmm..ne auzim.

@, bafta in continuare !! >:D<<'>

Buna all ! Ce mai faceti ? O sa intru si eu in game, mai tarziu... Acum trebuie sa-l instalez din nou. Tocmai ce-am reinstalat Windows-ul astazi si nu mai am nimic in PC, e naspa. :-< Hmm..ne auzim.

Măi nabă azi a fost ședință/antrenament...

Ella, astazi a fost antre/sedinta ...

@, Cine ti-a zis ma ca ai voie sa postezi pana nu raspund eu la cei care sunt sau nu invoiti, de ex ella era invoita ca a vorbit cu mine si katzno si song ... si mai erau cativa. E ultimul antrenament pe care il ti .

In rest ce sa va zic daca va vad mai ascultatori o sa micsoram si raportul altfel nu nu . Legat de rank poate o sa luati si voi doar cu 2 sapt mai greu de la minim daca va purtati cum trebuie . Ce sa va zic toate bune haw bau la ....................... v-am pwpat.

@, Cine ti-a zis ma ca ai voie sa postezi pana nu raspund eu la cei care sunt sau nu invoiti, de ex ella era invoita ca a vorbit cu mine si katzno si song ... si mai erau cativa. E ultimul antrenament pe care il ti .

In rest ce sa va zic daca va vad mai ascultatori o sa micsoram si raportul altfel nu nu . Legat de rank poate o sa luati si voi doar cu 2 sapt mai greu de la minim daca va purtati cum trebuie . Ce sa va zic toate bune haw bau la ....................... v-am pwpat.

Te superi si tu asa pe mine...

Nu erai on, star imi spunea ce sa fac.

Am tinut antrenamentul iar dupa sedinta mi-a spus sa postez.

Eu asta am facut.

Cu ce am gresit eu?

Doar am facut ce mi-a spus Star...

@@sTARJkE, Star gandim si noi in acest caz ? ia uite ce a zis zsolti ? Hai nu incepe sa clachezi ca sfarsesti ca speedy sau frelander :> /

ps : PE CARE-L MAI PRIND CA JOACA BARBUT II DAU FW. STOP BARBUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by Haze

Good Night All

@ Sour we will talk tomorrow

Neatza !!

Stiu si eu ca a fost antrenament si sedinta ieri :)), dar din cate vad sedinta nu s-a tinut. Eu vorbisem cu Haze oricum. :)

Am vazut ca s-a marit si raportul, e super. :| Abia reuseam sa acumulez minimul de 70 de pct. dar 90. :-J Maa rooog. Cat despre barbut, ce sa va zic.. bine ca nu mai aveti voie sa jucati, totusi, cam tarziu.. adica dupa ce ati pierdut tot. :)) Ntz, ntz, ntz. :3

Da solt nimeni nu mai joaca barbut , am dat deja membri afara pentru ca s-au injurat cu alti playeri din cauza acestei stupizenii de joc, asadar si prin urmare a acestor extorsiuni ale barbutului. Sa nu va mai prind ca jucati ca luati Faction warn.

!! Atentie daca diseara nu am 8 membri on sa participam la ultima proba de la olimpiada la ora 20:00 mai umblu un pic la raport alea alea .

Edited by Haze

@@Haze, mooor =))http://imgur.com/sKIpDGB =))) ce ziceai tu. :))

Eu am luat crash, nu mai intru in game acum, ca n-am chef.. si am treaba. xD

Vreau sa va multumesc pentru prezenta la olimpiada si sa va invit sa lasati un feedback aici. Sper ca v-ati distrat, chiar daca nu ati reusit sa luati premiul, asta nu inseamna ca nu a fost o destindere de la munca de zi cu zi si sper ca veti participa si la urmatoarea editie.