Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Welcome tuturor celor noi, sper sa va placa in echipa noastra, nu ezitati sa intrebati pe /r inainte sa faceti ceva de care nu sunteti siguri, macar pana va obisnuiti, ca sa va feriti de FW uri. Nu este o rusine sa intrebi, cu totii am fost la inceput.

Succes tuturor.

@, Ma stii din avispa, cand jucam lol daca iti aduci aminte "tehnica toti in boscheti" stii tu la ce ma refer. Mersi ca mi-ai spus, nu eram foarte sigur.

Ahahahahaha acuma imi amintesc de meciu ala in care am pierdut toti :)) In boschetu ala =))))

Add skype Assasinn23 sa mai dam un meci ...

Neata agenti, se pare ca nu sunt singurul care joaca LoL pe aicia, baietii daca e add skype si ardem un meci, ne auzim in-game.

Bine ca Add skype da nu ni-l dai :)))

Pe de-o parte astept waru de diseara , dar pe de alta parte nu cred ca pot fi online :( Vad cum fac...

@, Te am pe skype daca nu ma insel, inca eram in confa atunci.

Probabil o sa dam 1 meci mai deseara.

Acum m-am trezit si eu, la 4 dimineata m-am culcat :))

Intru acum in game, ne auzim acolo.

@@GG KiLLeR,Bine ai venit KyLeR, eu te cunosc cat de cat, esti de treaba si iti spun eu ca o sa-ti placa foarte mult in FBI. Ai grija la tot ce faci (legat de wanted) sa ai dovezi si iti spun din propia experienta, incearca sa filmezi nu sa faci SS-uri. Ai grija ! Succes !