Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Nu mai bine va puneti sa invatati cam de la ora 16:00-17:00, pana la ora 19:00 MAXIM va terminati de invatat (mie imi tine maxim o ora) si puteti sta, ceea ce este important este sa va faceti un program.

Salutare agentilor ? Ce faceti ? Aveti grija de voi si mai ales sa stiti de la mine ca in totdeauna va vede cineva daca faceti ceva :> asa ca fiti precauti ca va bate mos star cu bastonu. In rest ce sa va zic toate bune? nu am mai postat de o gramada de timp p'aici si am zis sa va salut akm. PS - Mr. Rey a zis ca va da promoted to helper level 1 pentru 500 k, hai sariti pe el cu /transfer ca oferta e valabila pana nu-l prinde kelton si ii scoate adminul. Acum ca a luat r5 looney a zis ca-si vinde vechiul aragaz deoarece a strans in sfarsit destul ca sa isi ia un covor si un aragaz nou, daca vreti sa-l cumaparati macar din simt civic aveti o poza pe care ma rugat s-o postez. https://www.facebook.com/Codeblackcomedy/photos/a.360566831313.164123.237785001313/10152542080721314/?type=1&theater va pwpa haze, ne mai auzim.

Edited by Haze

Salutari ce faceti?

Eu ma plictisesc, am jucat nitel lol, mi-am facut nervi si acum ma pun in pat.

Ne auzim maine, o noapte faina !

@, Incepem imediat.. daca avem cu cine :))

Salutare ce faceti? Am jucat si eu lol, intru in game imediat, maine e ziua lui soramea si nu o sa prea intru, pe luni ma duc inaintea lui tata bla bla bla..

Seara baietii! sper sa pot ajunge maine pe 14:00, ca trebuie sa merg la un monument sa cantam niste cantece patriotice dupa ce iesim de la Biserica, si sper sa ajung la antrenament si sedinta, caci ieri cand am aflat ce facem nu am mai vazut topicurile deschise si m-am cam speriat, eh, asta este...

@, Vezi ca azi e doar 30 noiembrie, so.. mai e ceva pana pe 1 :)

Neata ce faceti? Intru si eu in game mai tarziu, e ziua lu soramea o las pe ea. . =))