Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Toate situatiile de wanted fara drept de predare:

- Bank Robbery

- Runner

- Complice

- Orice wanted + cop attack

- Department Car Lock Picker

- Cop Kill

- Abuz de ESC on wanted ( dupa ce l-ai somat sa se puna pe ESC )

- Abuz de /q on wanted (minim de 2 ori)

- Escape attatment

(cred ca astea sunt toate. Daca mai sunt lasati un quote)

Mai gândește-te oleacă.

Ai uitat DM jail + orice wanted.

Sal la toată lumea. Abia am venit de la muncă. Vând un accept și somn..

Ne auzim azi, sunt liber...

@@S4F Luna, O să le adaug eu pe toate în topicul cu wanted list.

Welcome celor noi, aveţi grijă ce faceţi, deja câţiva dintre voi aveţi reclamaţii... Faceţi dovezi pentru orice wanted acordat şi unde nu sunteţi siguri nu acţionaţi până nu întrebaţi un coleg pe [/r] sau [/d].

Astăzi la antrenament dacă o să fim mulţi posibil să organizăm un event.

Spor la puncte!

Salut ce faceti? Acum am venit si eu acasa ne auzim in game.

@, Mai e obligatoriu un fail ? la raport?

Chiar nu aveti rabdare pana posteaza pe forum ?

Am vazut ca ati intrebat mai multi, asteptati pana se posteaza pe forum si vom vedea ce vom face.

Buna seara tuturor,a venit timpul si primului meu post in acest departament minunat.Pot spune ca am 3 zile,dar sunt surprins placut de co-operarea dintre membrii departamentului.Am vrut sa va spun tuturor celor care s-au dus la somn,si care inca sunt activi somn usor si o seara placuta va doresc,am de gand sa mai stau putin si eu iar dupa aceea ma gandesc sa pasesc in lumea viselor..Sa aveti o zi minunata maine,succes la cat mai multe puncte pentru raport!

Buna seara tuturor,a venit timpul si primului meu post in acest departament minunat.Pot spune ca am 3 zile,dar sunt surprins placut de co-operarea dintre membrii departamentului.Am vrut sa va spun tuturor celor care s-au dus la somn,si care inca sunt activi somn usor si o seara placuta va doresc,am de gand sa mai stau putin si eu iar dupa aceea ma gandesc sa pasesc in lumea viselor..Sa aveti o zi minunata maine,succes la cat mai multe puncte pentru raport!

Welcome daca nu ti-am zis, Noapte buna la toti, merg si eu sa ma culc, bafta la puncte.

Chiar nu aveti rabdare pana posteaza pe forum ?

Am vazut ca ati intrebat mai multi, asteptati pana se posteaza pe forum si vom vedea ce vom face.

Îmi dau demisia cu regula asta.

Salutare la toată lumea. Abia am venit de la muncă. Azi sunt liber, mi-a expirat inactivitatea, deci mă apuc de raport. Problema e că n-o să am niciun week-end liber..nu pot veni în nicio duminică la ședință / antrenament. Vă hotărâți voi dacă mă dați afară sau nu, astea sunt circumstanțele, nu am ce face.

Vă pwp, noapte bună.

A da, edit..

Ce mama naibii dați buleală cu regulamentul ăla ? Am văzut ploaie de FW la sancțiuni. Luați-vă fraților bandicam, e gratis. Nu vă mai grăbiți. Raportul ăla de rahat îl faceți în juma` de oră doar din arrest.

Edited by HaoS I S4F I

A da, edit..

Ce mama naibii dați buleală cu regulamentul ăla ? Am văzut ploaie de FW la sancțiuni. Luați-vă fraților bandicam, e gratis. Nu vă mai grăbiți. Raportul ăla de rahat îl faceți în juma` de oră doar din arrest.

Nu-l contrazic pe Haos, un raport il faceti in 1 ora jumatate, nici chiar in jumatate de ora dar.. incercati sa evitati cei noi posturile

P.S: RonyRonaldo vezi ca mai ai un post.

Neața .. abia am venit de la muncă .. urâtă zi de miercuri .. băga-mi-aș să-mi bag .. 30 de oameni cu rezervare, 30 de litri de vin au băgat în ei și vodkă .. copchii care au devastat tot restaurantu .. curățenie .. etc .. la 3 am închis, în loc de 12 ..

Și toată treaba asta pentru 13 lei șpagă ...

Noapte bună .. nu-mi mai arde de nimic .. bine că-s liber azi ..

Seara bună la băjeți. Sunt liber azi (sper). Dacă mă cheamă ca joi la muncă la 17:00, îmi stric ziua :))

Bacșișul meu pe seara asta

25gzek2.jpg

Tot să am așa week-end-uri :))

Tot asa Haos :))

Salut la baietii, intru si eu mai incolo pe server, succes cu punctele.