Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Mda se pare ca am o problema pe forum...cand vreau sa postez undeva imi apare pagina alba acolo unde scriu...nu stiu dc poate isi revine pana vin de la scoala sa pot sa postez raportul.

Bafta la scoala/serviciu.

Mnea alta plangere ...bine ca am facut ss. Vad ca sunt probleme cu server-ul sper sa nu faca asa si la sedinta/antrenament. Maine o sa avem colegi noi. :) Merg si eu sa caut un skin pentru FBI rank 1 NIgga! si apoi ma bag la somn, noapte buna!

Salutare ce faceit? Nu am postat de ceva vreme pe aici, o sa intru si eu imediat in joc putin dupa merg sa ma culc, acu cateva minute am ajuns acasa..

Poate fac niste puncte in seara asta si dupa ies.

Ne auzim maine noapte buna !

Salutare ce faceit? Nu am postat de ceva vreme pe aici, o sa intru si eu imediat in joc putin dupa merg sa ma culc, acu cateva minute am ajuns acasa..

Poate fac niste puncte in seara asta si dupa ies.

Ne auzim maine noapte buna !

Fa si mie vreo 30 de pct :)) dau gold :))

Neaţa all. Va salut de la munca :))

XYKCNTJ.jpg

@@BvAsaSin,

Ba faza e ca nu am gasit..defapt am gasit dar nu am mai stat sa-l iau ca imi era tare somn.

Salutare la toti!! Am mai facut cateva puncte acum, deja am trecut de jumatatea raportului. Ne vedem la sedinta/antrenament.

Cu ce ocazie imi dai ba Gabi fw daca eu sunt la munca si mi-am facut invoire ? Eu tin minte ca am vb cu Star despre asta. Si mai stiam ca am voie sa fac invoire daca motivu e suficient. Sunt la munca. Vreti dovada ? Luati ma de aici si lasati-ma-n pace .

http://i.imgur.com/vMG62V6.jpg

Si cam bafta. Ultimu meu post aici. Nu stau sa iau eu fw de la un copil de 12 ani care ia alocatie si joaca samp. Voi sunteti batuti in cap. Nu ganditi logic. Trebuia sa lipsesc de la munca ca sa intru in samp ? Ma pis pe activitatile voastre plictisitoare eu daca nu sunteti in stare sa ganditi rational.

Edited by HaoS I S4F I

Cu ce ocazie imi dai ba Gabi fw daca eu sunt la munca si mi-am facut invoire ? Eu tin minte ca am vb cu Star despre asta. Si mai stiam ca am voie sa fac invoire daca motivu e suficient. Sunt la munca. Vreti dovada ? Luati ma de aici si lasati-ma-n pace .

http://i.imgur.com/vMG62V6.jpg

Si cam bafta. Ultimu meu post aici. Nu stau sa iau eu fw de la un copil de 12 ani care ia alocatie si joaca samp. Voi sunteti batuti in cap. Nu ganditi logic. Trebuia sa lipsesc de la munca ca sa intru in samp ? Ma pis pe activitatile voastre plictisitoare eu daca nu sunteti in stare sa ganditi rational.

Cred ca totu se poate clarifica.. Banuiesc ca el, are o varsta cat de cat mica si nu se intretine singur.. Ca tine, ca mine, de altfel, si el are tot timpu din lume sa stea pe Sa:MP la orice ora.. Din pacate nu e asa. :) Dar nu trebuie sa pleci. Nu acum, cand am venit eu. :))

M-ai facut sa fac primu meu post aici. Pup

Da ma am reactie la nervi. Mi se pare incorect. Sunt la munca, de unde pc sa stau in samp ? Daca eram acasa da. Am postat destul de clar la invoiri ca mi-a schimbat sefu turele si am picat duminica asta iar de munca. Ce dracu vreti sa fac acu ?

Edited by HaoS I S4F I

Da ma am reactie la nervi. Mi se pare incorect. Sunt la munca, de unde pc sa stau in samp ? Daca eram acasa da. Am postat destul de clar la invoiri ca mi-a schimbat sefu turele si am picat duminica asta iar de munca. Ce dracu vreti sa fac acu ?

Sa vorbesti cu Star. Inca nu ai luat Fw-u, doar acolo la antrenament te-a trecut cu FW. Presupun ca nu l-ai luat, deoarece Star intelege situatia ta :). Asa ca lasa nervii, baga un pall mall negru ( daca-s a tale tigarile din poza) :)) Si vorbim pe facebook dupa ce ma duc sa beau cateva beri ! @ la cat ajungi acasa ?