Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Se pare ca nu mai este nevoie sa fac inactivitate deoarece am reparat monitorul mai repede decat credeam.

Parca sunt blestemat de fiecare data cand sunt intr-un departament se strica cate un monitor.

Merg sa fac si eu in 15-20 de puncte si apoi ma bag la somn.

Noapte buna...inca 4 puncte si termin raportul maine sper sa fie gata. Nu m-as grabi atata insa mai am si alte treburi de rezolvat.

Spor la raport si la scoala!

Salut baieti, am terminat modul despre care vorbeam. Il puteți lua acum chiar de pe linkul acesta.

Mai multe detalii gasiti acolo, mulțumesc pentru susținere.

Aștept sugestii, comentarii, critici.

Sa nu-mi dați report, mersi!

Edited by Rough ZEW

Dupa cum spune si titlul acestui topic aici pot posta doar membrii factiunii FBI.

Este interzisă postarea mesajelor de genul "Bună dimineaţa", "Neaţa", "Noapte buna", "salut, ce mai faceti?", "cum mai merge?", "salut X-ulescule" şi tot felul de mesaje banale şi neinteresante. Decât să postaţi o prostie, mai bine nu postaţi.

Fiecare post trebuie să conţină minim 15 cuvinte.
Încercati pe cat posibil sa evitati prescurtarile.
Este interzisa postarea cu un font si / sau culoare ce poate fi cu dificultate citita.
Sunteti obligati sa scrieti corect din punct de vedere gramatical.

Orice post care încalcă regulile de mai sus se poate sancţiona cu FW şi cu warn pe forum.

***Pagina 1*** Atttttenţie la neatttttenţie!!!

Hai ca o mai dau si eu prin topicul acesta, desi nu am obiceiul de a posta in fiecare zi.

Salut colegii, colega, cum a fost azi?

p.s: abia astept sa vina Duminica, vreau sa va bag la un antrenament gandit :> Il mai lasam si pe zek0 pe banda, s-a obosit saracu' la cat a tinut. Ne vedem pe server, v-am pupat, paaaaaaaaaaaaaaaa

Edited by Veres Ionut

Va rog sa dati un +1 sugestiilor http://forum.b-zone.ro/topic/261864-propunere-carnet-de-sofer-fbi/

In primul rand, cred ca tuturor v-ar placea sa puteti folosii si spray-ul la ceva inafara de glumele proaste intre colegi, am propus ca acel jucator pe care a fost aplicat spray-ul sa aiba ecranul negru timp de cateva secunde, normal ar fi cam 10-15 secunde, sau sa se faca gri, astfel incat sa nu mai vada in jur doar incetosat.

Multi cred ca stiti ca membrii de rank5 nu au raport si nu sunt activi, trebuie sa recunoastem. Asa ca nu are cine sa conduca S.W.A.T.-ul, ei nu au raport, asa ca este de nefolos. Este utilizat doar din an in paste la antrenamente sau uneori de Sf. Gheorghe.

Am propus ca S.W.A.T.-ul sa fie condus de la rank4, pentru ca ei au raport, ar avea la ce sa il foloseasca, dar rank5 nu fac nimic, asa ca sta degeaba in garaj...

Edited by Veres Ionut

@, Nu esti bine venit aici, numai posta aiurea ca dau report sau pm la nea' rey.

Ce face agentii ? Sper ca bineeeee! Nu prea postez des p'aici, insa in aceasta seara-s mai melancolic si am zis sa va salut si sa va urez un calduros Craciun Fericit @

PS- Cine il injura pe rough aici are 1kk, iar in joc pe /d 2kk. Pwwp aveti grija cum conduceti !

@, mai taie din reguli. Dacă ar fi fost să ne luam după ce scrie acolo ai fi vazut ultima postare de prin 2009 și o singură pagină la discuții. Nu zic nici să scriem doar 2-3 cuvinte, dar nici să nu facem CV sau alte documentații.
PS: Ma bag și eu la somn, noapte bună F.B.I.!

@,

PS- Cine il injura pe rough aici are 1kk, iar in joc pe /d 2kk. Pwwp aveti grija cum conduceti !

Ăăă l-aş injura, dar ma tem ca iau fw, de warn pe forum n-am treaba

Salut colegii, ce faceti? Cum o duceti.

'Gaze' ma mir ca mai postezi pe aici :)))

Ce ziceti de asta ?

@@Gabriel19, salut. Din ce am inteles, toti cei acceptati vor sustine testele si doar primii 6 care vor obtine cel mai bun scor vor ramane in factiune. Deci, momentan nu e nimic "batut in cuie" dar eu iti urez bun venit!

Buna dimineata tuturor.

Am facut o propunere pentru servar legata de departamente , si pentru fbi,ng si pentru pd . Uitativa putin aici si daca credeti ca este bine dati un +1 . Multumesc si o zii buna va doresc tuturor , sanatate numai bine.

http://forum.b-zone.ro/topic/261915-propunere-departamente/

Smechera semnatura. :> :)))

@ Greu cu raportu asta domnilor. :))) Welcome celor noi!! *Mai ales lui Sick :*

Mai e oleaca si vine weekendu.

@Veres.

Ce antrenament dubios vrei sa faci? Any ideas? :))