Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@@Anna, ce IG zana?

@@Rekill, poate la voi a trecut, eu sunt deabi la a doua ora :)))

In game. :)))

Aoleu, cine naiba m-a pus sa imi pun parole diferite peste tot? :)))) Iar mi-am iesit din mana cu activitatea pe forum din cauza parolei. :)))

@La Sibiu ploua ploua ploua, Anna munceste, si totusi ploua!!

Duminica sedinta se tine?

Urat sa te trezesti de pa la 6:30, dar facem totul pentru educatie :)))

@La Valcea ploua de cateva ore bune si parca nu se mai opreste X_X

Aoleu cate posturi ba! Numai postati lucruri ce nu tin de fbi.. o sa ajungem sa ne inchida topicul, daca totusi postati, postati mai rar, Brb ma pun sa urc raportu de activitate

Salut ce faceti? Eu ma plictisesc, poate ma bag la un lol vad eu.

Luna vrei sa pleci da numa numa iei, numa numa iei, numa numa numa iei, chipul tau si dragostea din tei mi-a mintesc de ochii tai yeeee

Rolexx ahhiiiii rOLEX Ahhaaaa rolex ahahahhaaa

@@S4F Luna,

@@South RolexXx.

@@Anna, fa-ti o lista cu parole. Eu am un caiet pus bine, doar eu am acces la el. Am trecute in el conturi si parole de care nici nu mai stiam. Si la mine a plouat toata ziua, a batut si vantul..frig nene.

@, am jucat si eu o perioada dota 2, e destul de asemanator. Pff...O-Zone..o trupa veche. Tin minte ce le mai placea la spanioli melodia asta parca, era hit la ei, desi era in romana =))

@, O.o, prezentator..not bad man. Ce fel de concurs a fost?

@, Am auzito ieri pe un stream corean la unu care juca lol =)) Si atunci mi-am amintit de ea.. ala o canta chiar daca era in romana si el corean.. nu prea stia sa spuna cuvintele corect

Prima mea aplicatie in FBI acu ceva timp =)) mama cat a trecut..

• Nickname: [pH]Xperience
  • Level:17
  • De cand jucati SA-MP pe B-zone?: In general pe B-Zone joc de aproape 1 an.Dar pe accest cont joc doar de 2 luni.
  • Cate warn-uri ai in joc?: 0/3
  • Varsta reala: 15.
  • Sex (masculin / feminin): Masculin.
  • Nick-uri anterioare:BuNtZ_LoVe
  • Ultima factiune si perioada de timp petrecuta acolo: El Loco Cartel ->2 saptamani.
  • Motivul plecarii din ultima factiune:Eram bataia de joc a tuturor...
  • Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo):SF Taxi Company rank 3
  • El Loco Cartel rank 2.
  • Te aflii pe BlackList-ul vreunei factiuni?(minciunile vor fi sanctionate cu 60/60 FP):Nu.
  • Daca vei fi acceptat esti de acord sa-ti achiti acel BlackList in maxim 5 zile?:Da.
  • Skill-uri la joburile secundare: Detectiv Skill 5.|Arms dealer skill 2|Car Mechanic skill 5.
  • Poza cu status: sa_mp_017.png
  • Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.
  • Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da, cu siguranta!
  • Credeti ca un sfat este tot timpul binevenit?:Da.
  • Ai mai fost in F.B.I.?Nu.
  • Daca ai mai fost in F.B.I., de ce ai plecat? :-
  • Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da.
  • De ce iti doresti sa intri in FBI?: Imi doresc sa intru in FBI pentru ca este o factiune respectata cu membri de nota 10+, cu un lider cinstit si bun!Si pentru ca aici am multi prieteni si ar fi o experienta de neuitat!
  • De ce credeti ca sunteti potrivit pentru FBI?:Pentru ca sunt un baiat cu bunul simt si care este activ si pentru ca imi place mult FBI.
  • Ai avut, sau ai conflicte cu vreun membru actual F.B.I?:Nu.
  • Pe o scala de la 1 la 10 ce nota ti-ai acorda pentru cunostintele tale de Limba Engleza?:9.50
  • Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK si intre ce intervale ?: In timpul scoli petrec 6-7 ore dar acum ca este vacanta minim 9-10 ore.
  • Cum te-ai descrie in realitate?:Salut! Numele meu este Ilies Andrei Raul am varsta de 15 ani si sunt din comuna Somes-Odorhei judetul Salaj.Sunt un baiat cu bunul simt care stie sa respecte si sa se distreze, nu pun la suflet toate lucrurile urate care se spun si imi place sa ajut persoanele noi sau mai batrane.In general timpul liber il petrec pe Samp dar mai ies si pe afara cu fetele, la un suc..ca orice alt baiat!

@, oare eu o mai gasesc pe a mea? Ia sa caut..

----------------------------------------------------------------------------------------------

Posted 02 November 2010 - 10:29 PM

Nickname: MiCkY
* De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 luni
* Varsta reala: 17/18
* Factiuni anterioare: News Reporter
* Skill-uri la joburile secundare: Detective skill 5 / Mechanic skill 5/ Fish skill 5/ News reporter skill 5/ Whore skill 5
* Poza cu status: http://img.b-zone.ro...42143470655.png
* Nick-uri anterioare: ---
* Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da
* Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank: Desigur
* Credeti ca un sfat este tot timpul bine-venit?: da
* Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da
* De ce iti doresti sa intri in FBI? :Doresc sa fac parte din FBI deoarece este una dintre cele mai bune factiuni si are un rol important in a mentine linistea publica pe server.
* Motto-ul preferat: ""Hotul fura azi un ou, maine va fura un bou, f.bi. cand il prinde, la parnae il trimite""
* Cat timp petreceti cu SA-MP?: in jur de 7-8 ore, iar vineri noaptea si sambata noaptea de la 12:00 pana la 03:00
* Cum te-ai descrie in realitate? :Sunt un tip sociabil, imi place sa imi fac prieteni noi ( consider ca un pritem si un sfat in plus nu strica niciodata ) imi place sa imi depasec limitele (consider ca atunci evoluam), stiu de gluma ba chiar glumesc si eu cand trebuie, cand trebuie sa fim seriosi suntem seriosi, sunt politicos si respectos cu toata lumea indiferent de functie si rank si cam atat despre mine....
Edited by Mickyy

@, erau vremuri grele atunci..mi-am luat prima mea masina la level 35, un intruder (cea mai ieftina). Te reprofilai daca era nevoie, $ sa iasa =))
Ma bag si eu la somn, noapte buna F.B.I.!

Pentru cine nu a fost on si nu stie:rapoartele o sa fie mutate pe rpg site incepand de luni. Raportul tine de luni pana sambata ora 22. Duminica este zi libera(in privinta raportului) adica face puncte doar cine vrea insa nu sunt luate in calcul.

@Looney pentru asta /giverank Rekill 4 multumesc.

Noapte buna!