Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ba eu tot timpul am vrut sa am scoala dupa masa, dar acum parca e mai bine ca o am dimineata.. adica mna deja m-am obisnuit asa de 10 ani si na =))

Eu ma uit acum la serial, o sa intru si eu in game. pwp

Ba eu tot timpul am vrut sa am scoala dupa masa, dar acum parca e mai bine ca o am dimineata.. adica mna deja m-am obisnuit asa de 10 ani si na =))

Eu ma uit acum la serial, o sa intru si eu in game. pwp

Ba, e nasol rau dupa masa.. Adica dimineata nu faci mare chestie, te trezesti tarziu, apoi pe la 7 termini orele, pana ajungi acasa, mananci etc, se face seara si gata ziua, nu ai timp mai de nimic..

@,

Bani de mancare am oprit mereu stai linistit :)

Am alte resurse cand termin bani cum ar fi bani de banchet/transport/proiect =)) mai am 50 de lei care trebuia sa-i dau pe proiect maine ii rezolv si pe aia.

Am iesit si eu!!Noapte buna!

Looney iti urez succes in viata reala, din cate am inteles renunti la joc. Iti multumesc pentru rank-urile 3 respectiv 4 acordate, te stiam de cand ai fost in S.I insa nu am prea vorbit atunci..acum ne-ai demonstrat atat mie cat si celorlalti care nu te cunosteau ce fel de baiat esti. Ai fost un lider bun, ai stiut sa creezi o ambianta placuta in factiune si ai stiut cum sa ne lasi destul timp liber . Bafta, mai vorbim!

Looney e pacat ca te lasi de joc,din ce am vazut eu esti un baiat super ok si din punctul meu de vedere un lider foarte bun . Poate imi lasi PM cu fb tau si mai vorbim acolo,ne vedem la o cafea pe tomis sau trec pe la Eminescu sa vad ce fetiscane mai sunt pe acolo :)

Neata tuturor !

Luna, ce sa zic, am vorbit cu tine aseara, ai spus ca te lasi de joc. Vreau sa iti urez multa bafta in viata reala, atat tie cat si lu' Rățușca. Din punctul meu de vedere sunteti in topul conducerii acestei factiuni, ati fost genul de oameni care nu v-ati lasat orbiti de functia obtinuta, ati stiut cand e de gluma, ati stiut cand e de treaba si va felicit pe amandoi pentru ceea ce ati facut aici. Succes in viata la amandoi, la multe femei si bani, va pupa King. :*

Mersi de urari baietii, toti prietenii mei care s-au lasat mi-au spus ca este un mare pas si ca te eliberezi de o grija. Vreau sa vad cu ochii mei ca este adevarat. Sincer va doresc acelasi lucru, e mai frumoasa viata decat un joc. O sa mai intru din cand in cand sa fac dm pe voi.

Multumesc frumos pentru sprijinul acordat.

Am considerat cu Looney ca ne-am terminat treaba aici, am decis sa dam sansa si altor persoane!

Vine vara, deci distrati-va... dar pana una alta treceti clasa, nu faceti ca mine :))

Multumesc inca odata, succes in ceea ce va propuneti sa faceti in game dar si in real life!

Va astept la Constanta!

@@S4F Luna, Loooney te iubesc baa, la inceput nu am crezut ca o sa fie misto cu tine, dar m-am inselat, a fost chiar super. Imi pare rau dar daca crezi ca asta te ajuta, iti urez mult succes in viata reala. Ai facut si niste +-uri fain de tine :))

@@Ratoiu4 ZEW, La fel si cu tine, te stiu de ceva timp, chiar daca nu am fost foarte buni prieteni, dar ai avut incredere in mine, erau momente cand nu te suportam, mai ales cand m-ai pus sa imi mut masina.. dar e ok, m-am inselat si in privinta ta. Mult succes si tie, iar daca o sa vin pe la constanta, o sa iti dau un pm pe forum, tie sau la luna.

Assasine, congratz pentru noua functie baa, ai grija de ea. Te pwp tot eu ma ocup de ce faceam pana acum.

Mersi baietii, chiar ma bucur sa vad ca am reusit macar putin sa ajut factiunea... In ochii mei nu prea am reusit multe, asi fi mers mai sus...

Cp luci, tinem legatura boss!

Să vă zic șă yo 2 vorbe?Hai să vă zic,cu toate ca nu vă pasă si nu veți citi.

Băăăăăăăăăăăăă,vă iubesc in ultimul hal pe toti bă,absolut pe toți!!!Nu am crezut ca mă pot distra atat de frumos pe un joc,și nu am crezut că voi ajunge să fac ce am făcut...(aviz amatorilor care îs curioși http://imgur.com/a/sbfXk )

Sunteți cei mai tari si așa veți rămâne!!!

Țin să-i mulțumesc lui Starj2eeek,pentru că tu mi-ai dat 2 șanse să intru in această facțiune [sunt sigur că nu regreți acum :)))] dar nu numai. pwp :*

Țin să-i mulțumesc lui Looney ca a fost cel mai bun prieten al meu de pe sa-mp,cel mai bun lider in viată,cel mai gay dintre toti,cel care m-a sprijinit in toate! pwp iubirea meaaaaaaaaaaaaaa :*

Țin să-i mulțumesc lui Ducky pentru toate câte a făcut in seara asta,chiar m-am distrat de miștourile si alte căcaturi pe care le-ai facut,tie nu iti dau pwpic dar iti dau mu3 :P

Acum nu stau să enumăr toti 40 de membri ca n-am atatea cuvinte in gură de zis.

Mulțumesc tuturor,dar absolut tuturor pentru tot,chiar am avut parte de o experiență frumoasă aici în FBI. pwpici la toti nabii si gayutii :*:* :*:* X: X:X <3<3<3<3

Îmi va fi teribil de dor de voi,păcat ca acesta este doar un joc și nu ne cunoaștem și în realitate...

Asasine asasineeeeeeeeeeeeeeeeeeee,dar-ar purecii in tineeeeeeeeeeeeee,ba nab,ai grija cu funcția pe care ai primit-o,fii mai activ ca dacă nu...te castrez!

Cam atat,P.S.: Ne vom revedea!