Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@@Shanker Nebunul, Nab esti tu ba, ai iesit din FBI doar sa faci acum post-uri? Ceapa ta, lasa ca te mai rogi de mine sa iti fac carry pe lol.

@, Alt nubalau, bine fac voi?

@@Shanker Nebunul, Nab esti tu ba, ai iesit din FBI doar sa faci acum post-uri? Ceapa ta, lasa ca te mai rogi de mine sa iti fac carry pe lol.

@, Alt nubalau, bine fac voi?

cer scuze ba:(( dar cand jucam duo eu te car mai mult nabule =))) si ce posturi fac? turbo le-am retras , doar me'am batut joc de l nitel :))

si zjay aka fasth a fost cu mine in s.i 3 luni si asa ne distram noi(mai avea nitel si se *^%* pe el =))))

poate vin inap in fbi nush ... :>

cer scuze ba:(( dar cand jucam duo eu te car mai mult nabule =))) si ce posturi fac? turbo le-am retras , doar me'am batut joc de l nitel :))

si zjay aka fasth a fost cu mine in s.i 3 luni si asa ne distram noi(mai avea nitel si se *^%* pe el =))))

S'au chinuit prea mult sa scape de tine ca sa te vrea inapoi ba =))

Edited by RaduMamii

Auziti ce glume are baiatu' :)))

Vedeti in game , cand mergeti dupa tiki incercati sa fiti off-duty, ca moare careva langa voi si poate nu aveti ceva sa faceti SS repede .Mare atentie cu asta .

Auziti ce glume are baiatu' :)))

Vedeti in game , cand mergeti dupa tiki incercati sa fiti off-duty, ca moare careva langa voi si poate nu aveti ceva sa faceti SS repede .Mare atentie cu asta .

da ce ba nu ma primesti inapoi? =))))))))))

@@Shanker Nebunul,

Ba cica vrea sa spuna ca nu e dute vino aici :))

Ce mai faceti ba nabi? azi a fost o zi mare pentru mine pe plan personal ^:)^^'> trebuie sa notez undeva 5 jun.

Mai am si eu 7 zile de concediu(inactivitate) si dupa revin @@AsSasiNn ZEW, sper ca imi platesti concediu...ca altfel te sparg.

Salut F.B.I.

Bine v-am gasit. Voi ce mai faceti? Cum o mai duceti? Tosti, gege de rank 4, mai intri si tu prin game? Nu prea te-am mai vazut..

Ba.. de cand is F.B.I am dat 3 fail-uri de unul singur.. =))

Acum inteleg si eu de ce te simti bine cand dai fail... Chiar ma simt bine cand le dau fail la nabi..

Bai, maine la 19 antrenament si la 20 sedinta nu?

Salut F.B.I.

Bine v-am gasit. Voi ce mai faceti? Cum o mai duceti? Tosti, gege de rank 4, mai intri si tu prin game? Nu prea te-am mai vazut..

Ba.. de cand is F.B.I am dat 3 fail-uri de unul singur.. =))

Acum inteleg si eu de ce te simti bine cand dai fail... Chiar ma simt bine cand le dau fail la nabi..

Bai, maine la 19 antrenament si la 20 sedinta nu?

POST Report sal pa, av fw ban mute jail warn, hahhaha te-ai speriat nu? Ai facut plinu in pantaloni a? Glumesc baaa =)) Hai ba nu ai ras?

Altfel ce mai faceti ba, postez si eu in ani in pasti ca asa vrea cucu meu :D:P

@, Da, maine la 19 antrenament, si sedinta la 20, la antrenament o sa bagi ture de SF pe alt.

In rest ce faceti? Am venit si eu acasa, am fost pana afara dapi pe aici.. e ora colgate la astia pe la 22:30 =))

Ma bag la serial, ne auzim in game papa

@, Succes barosane, toate cele bune.

@, La faza cu sanctiuni nu m-am speriat, dar dupa am ras =))

@, Lasa-ma frate, 3 zile am avut turneu la Buzau... 90 de minute de alergat in fiecare zi crede-ma ca nu e usor.. mi-am scos plamanii.

@, Treaba voastra ;)

Neata F.B.I, bine v-am gasit.

Ne auzim in game.

Salut F.B.I.

Doar ce m-am trezit si eu... cu noaptea-n cap la scoala =))

Mai am azi si gata, maine(marti) predau manulalele si GATA SCOALA.

Bine.. o saptamana invat ca lumea.... am capacitatea ... asta e...

Succes bajeti, ne auzim in game.

PS: FIX 300 PCT la raport.. poate iau bestul... asa... frumos... cat di cat... sa se vada frumos: BEST DIN PRIMA SAPTAMANA

Bafta precinilor, nu ne mai vedem pe /r dar nici pe /d

Va las.. m-am cam plictisit in aceste 6 luni sanatoase. Sper sa tinem legatura

Bafta tuturor care ati pus demisia. Succes pe vitor, ne auzim.

Eu acum am ajuns acasa, nu stiu dupa ce am mers la liceu.. sa fac 4 ore ca copii de clasele 1-4 da mna..

@, Mersi baaa.

Ce faceti? eu trebuie sa termin un proiect in powerpoint si nici nu l-am instalat =))

Ne auzim in game, papa