Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Cred ca-mi mai permit un ultim post aici, sa aveti o seara faina, imi cer scuze pentru toate ce sau intamplat ,si va urez multa bafta in continuare. @, Ti-am zis pe privat din ce motiv m-am schimbat. Adios lume

Cred ca-mi mai permit un ultim post aici, sa aveti o seara faina, imi cer scuze pentru toate ce sau intamplat ,si va urez multa bafta in continuare. @, Ti-am zis pe privat din ce motiv m-am schimbat. Adios lume

I don't know or care about what happened but you were here since 2015 January, which was a long time for me away. In this period I made so many changes and so much happened.

To me I see you're a loyal person to a faction. 19 months ba, it's amazing honestly.

Maybe you had conflicts but end of the day, you'll always have people who disagree with you and that's life bro.

My best of luck, from what I saw, I just saw you as a nice and friendly person. I hope others too.

Azi o o zi innorata si urata, asa ca ne mai ramane caldura sufleteasca ...

A dracu' romantici, e cald in casa si gata. :))

Pacat ca unii suntem pe la munca, altii pe la scoala, asta e.

Aici ceva sa tina de cald :

Edited by Drake nWo

Hai salutare colegi, ce face.ti voi? Trebuie sa trag tare sa fac raportu ca vreau sa ma bag pe noul job :))

Eu acu am ajuns de la lucru, ma pun sa fac un dush si ne auzim in game :*

Buna dimineata !

Hai ca nu am mai plecat din tara dar sunt ocupat cu munca , si pe aceasta cale vreau sa le urez bun venit celor noi . Poate o sa lasam si noi cearta asta parca zici ca sunteti niste tate ... pnm in fine nu mai ma bag ca dupa incep alte discutii .

Bafta star si fady :* , usor usor pierdem membrii foarte buni ..

@, Esti fraier :P

Ce faceti nubilor? Nu am mai postat pe aici de ceva timp. Tot cu raportu`, tot cu raportu`? :))
Va las si eu un video cu un mic fragment dintr-un video. Suspectii nu au stiu ce s-a intamplat :))

Ne auzim in game. Pwp :*

Buna seara,dragi prieteni!

N-am mai facut un post in acest topic de multa vreme,ma gandeam ca e cazul s-o fac. :))

Ce faceti,tot cu infractorii,tot cu infractorii? :))

Pentru cei interesati,avem un grup pe wapp cu majoritatea membrilor din FBI,care doreste sa fie adaugat,astept pm cu nr de telefon mie sau lui Teylo. :D

Siiii o muzicuta draguta :

Ba @THELiAR, nu stiu ce sa spun. Te cunosc personal si esti un baiat foarte de treaba (nu ca nu ati fi toti) si ma uimeste decizia ta, sunt bucuros ca ai luat Admin, pentru ca tu chiar il meriti nu ca toti post-hunterii. Sper sa fie o decizie de moment si nu una permanenta.

Am si eu o nelamurire, daca pot sa-i spun asa. Stiu ca noi ca membri FBI avem la indemana comanda /confiscate <id> drivinglic . Noi nu avem voie sa o folosim, dar tosusi de ce o avem? Probabil trebuie sa fie o situatie in care o putem folosi. Sunt tare curios de acest lucru.

Si sa ne amuzam, asta inseamna sa fii sarac :

Edited by Drake nWo

@, am discutat cu fish sa o scoata, stie despre ce e vorba si o sa fie scoasa, scriptul cand a fost facut a fost pentru toate departamentele.

Bun venit celor noi.Daca aveti nevoie de sfaturi pentru o viata lunga in acest departament fara sanctiuni "call me".Daca aveti nevoie sa iesiti cat mai repede "call" ChevChelios.

@@THELiAR,sssssssssssss.Sa-ti asterni patura ca avem viata lunga.

PSSSSSSSSSSSSSSS: Aman2 in acelasi timp,stii la ce ma refer.

Mi-a facut placere sa va am ca si colegi in acest joc, eu am pus punct aici "carierei de FBI", sa zic asa :))...tot ce pot sa zic este ca va multumesc tuturor pentru ajutor si va urez succes. Daca aveti nevoie de mine si va pot ajuta, oricand la orice ora nu ezitati sa ma contactati pentru ca nu se pune problema sa nu va ajut :)

SSSSSSSSSS

Edited by THELiAR

Salutare ! Ce mai faceti dragilor ? :P

N-am mai postat de cateva zile in acest topic, si-am zis ca ar fi cazul sa o fac acum.

Si va mai las o melodie, normal. Altfel nu se poate... ;));;)

Nu prea am postat genu' asta... eu ascult mai mult trap/hip-hop, dar melodia asta e frumix, sper sa va placa si voua. :P

Edited by EllaFoxie nWo

Noapte buna sau Neata buna pt altii :)) Ne auzim maine. :*

Hai sa va las o dovada a celor mai valorosi oameni din Autobuzul Magic. No-Liferi ce suntem O.o

PS. Be Cristii, sa stii ca nu te uit cu faza cu " automatu" ca mi.ai dat film. :-W

Edited by Turbo ToV