Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

cand va inceta sa faca mistocareala si sa se dea capo de tuti capi cand e in preajma ta ...nu stiu incearca sa te impresioneze...duremar imi vin multe in minte sa spun chiar foarte dar ma abtin ca te vei supara rau pe mine :-J

Sincer tu nu ai ceva numa cu el..ci cu toti.. :| in fine.treaba ta, fa ce vrei, mie putin imi mai pasa..credeam ca poti fi si tu mai altfel..daca nu te schimbi nici tu.. mai vrei ca alti sa se schimbe.. :-J..

Sincer tu nu ai ceva numa cu el..ci cu toti.. :| in fine.treaba ta, fa ce vrei, mie putin imi mai pasa..credeam ca poti fi si tu mai altfel..daca nu te schimbi nici tu.. mai vrei ca alti sa se schimbe.. :-J..

eu ma pot schimba pentru oricine dar pentru nesimtiti niciodata totul depinde si de bun simt pe care putini il au da tu crezi ca mie imi pasa ? de tine sau de chestie ala cu care umbli ? miam dat seama cine esti in clipa in care am vazut cu cine umbli atat am avut de spus

Meci frumos?:|

poate ca a castigat spania, da' doar un gol? WTF?

kata.atak SPANIA joaca bine si dupa ce da 1 gol se retrage in aparare si daca iau gol se duc din nou in atac :D

eu ma pot schimba pentru oricine dar pentru nesimtiti niciodata totul depinde si de bun simt pe care putini il au da tu crezi ca mie imi pasa ? de tine sau de chestie ala cu care umbli ? miam dat seama cine esti in clipa in care am vazut cu cine umbli atat am avut de spus

Sti..iti demonstrezi inteligenta prin ce zici. treaba ta :)

Meci frumos?:|

poate ca a castigat spania, da' doar un gol? WTF?

Da, meci frumos.Dar parca m-am uitat la rugby..Cand i-a dat cu piciorul lu' Xabi .. Spania joaca un fotbal foarte frumos, rar vezi asa ceva.. mai ales in Romania. Au echipa.

Da, meci frumos.Dar parca m-am uitat la rugby..Cand i-a dat cu piciorul lu' Xabi .. Spania joaca un fotbal foarte frumos, rar vezi asa ceva.. mai ales in Romania. Au echipa.

Daca mor batran, cred ca o sa o vad pe Romania intr-o finala, macar.