Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Hei robo, am un post :X

:)) brb raspund acolo

@ Mascota asa am facut si eu pe kata_atak dupa wipe. in PD, numai ca eu am facut'o noaptea pt. $$, WHAT A JUNK!

Daca ai poze, da.
Da, am cateva poze. O sa le postez. Si mai vreau sa spun ca..sper sa ma scuzi..dar nu cred ca pot sa vin la sedinta..De ce? Am meci de handball si nu cred ca o sa vin acasa pana la 8. Cel mai probabil o sa vin acasa la 9, 9:30.

Noapte buna. Maine de dimineaa ma pun pe treaba si fac raportul, asa cum trebuie :) (am uploadat doar o parte din poze ~60%)

*Tocmai am post pentru ca el avea DOAR 1 GRAM DE DROGURI, si pentru un SINGUR gram nu se da wanted :|

Noapte buna.

Edited by DgS SkuNk

Anunt!

Am introdus noi reguli si am modificat lista cu amenzi.

Obs!

Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.

Daca suspectul zice ca nu se preda, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.

Daca suspectul zice ca nu se preda si fuge cu un vehicul atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pt runner.

Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda si fuge cu un vehicul atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pt runner.

Se considera "fuga" doar daca suspectul se foloseste de un vehicul.

Chat-ul /d se foloseste doar pentru discutii despre ceea ce priveste politia, cine vorbeste despre altceva va fi sanctionat cu /jail 5 - 10 minute pana la demitere.

FBI si NG au dreptul sa intervina doar de la wanted 3+.

PD este indicat sa se ocupe in primul rand de cei cu wanted 1 si 2 si de amenzi.. apoi de wanted 3-6.

---

• Lista amenziilor :

- Parcatul neregulamentar - 30.000$ amenda.

- Condus neregulamentar - 25.000$ amenda + anularea permisului de conducere.

- Doar Folosirea hidraulicelor pe un drum public - 10.000 $ amenda + confiscarea masinii

- Doar Folosirea de NOS - 20.000$ amenda + anularea permisului de conducere.

- Materiale fara licenta - 5000$ amenda + confiscarea materialelor ( /take).

Hmm, cool. Mi se parea mai corect ca:

PD: Se ocupa de rutiera, apeluri 911, controale. Deoarece nimeni nu se ocupa de ele.

FBI: Arresturi wanted 1-6. SI DOAR ATAT!

NG: Runneri, robberi, si ceilalti fara drept.