Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Guest BillBonanno

In cazul in care prinzi pe cineva cu materiale fara licenta etc. etc. chemi pe /d sau pe /r pe cineva cu rank, voi vreti sa aveti acces la toate comenzile de rank-uri mari la rank 1, nu se poate. In privinta skinurilor pe rank-uri, de ce sa vorbim cu Alin.MaesT ? Eu de ce sunt pus lider aici ? (ramane cum este acum, organizat, nu alandala)  

bine...nu skinul conteaza cel mai tare cu toate ca am fost facut de cateva ori nigger :)) si cu materialele fara licenta asta e...sper sa stau in FBI indeajuns incat sa prind un rank up :D.Dar asta mai dureaza...pana la urma cel mai important este sa mearga serverul cat mai repede.

"Robot" in ce priveste skin-ul , eu spun ca este destul de bun :)

Decat sa fie nu stiu ce .. foarte impopotonat , mai bine sa fie simplu si prezentabil si serios :)

FBI , este o factiune serioasa (Nu spun ca celalalte nu sunt ) Dar spun ca trebuie sa fim si noi pe cat de seriosi :)

Si despre skin - sa-ti zic una :) Si haina il face pe om :)) ( era altfel :D ) ..

Deci sper sa intelegi

Re all

Ma intorsei de la scoala :))))

ce faceti????

Bill ma gandesc si io la niste probe da cred ca la deagle si la concurs cu masinile factiuni o sa iti zic exact :D

Si nu ati aflat nik despre sv X( cand se deschide???

Fummy zimi sa iti dau in fiecare zi vot ca io uit la cine dau si la cine am dat :))) daca imi dai linku iti dau in fiecare zi

Edited by ALpInE

Re all ,cmf ?In privinta cu sv eu zic sa se deschida macar pana la weekend,si mai merge si cate o pauza de asta pt ca ,cand se va deschide vom juca si mai mult pt ca nu am jucat acum sper sa nu se mai intample nimik cu sv si sa mearga ...

Re all ce faceti :) cum va mai merge??

Azi dimineatza pe la 7 a spart unu banca da miera lene sa il urmaresc si trebuia sa ma duc la scoala:D

SI sper ca azi sa fie o zi frumoasa:D

Guest BillBonanno

Exista posibilitatea ca maine sa nu pot face sedinta, daca Joker poate, sa o faca in locul meu (ii voi da eu banii dupa). Am ceva probleme, zilele astea sunt putin cam suparat, sa nu va suparati pe mine daca voi fi mai "naspa".

Guest BillBonanno

Nu, tu ai primit la sedinta trecuta, mai ai de asteptat o saptamana / doua. Trebuie sa ma impresionezi.. dau rank foarte greu.