Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Azi am avut o zi grea , la sedinta nu am fost nu stiam al ce secunda e , dupa aceia desteptul de Tony se ia de mine ma omoara ... intru cu prietenamea in Pd vine ii da wanted si vrea so omoare , ii dau clear ii da runner ... e absolut ... nu mai zic nimik il las pe Bill sa decida ori cum eu imi voi da demisia maine sau azi pt ca nu ai cu cine eu cred ca nu ai ales pe cine trebuia asa ca ... Pa baieti mia facut placere dar sfarsitul a fost neplacut.

Nu vreu sa ma cert dar daca acel agent fbi nu stie cum sa procedeze in cazuri de alea si se arunca dupa bani tot timpul e vai-si-amar de capu lui.Nu te invinuesc pe tine Bill dar nush dc ai ales playeri de acestea...

Edited by Ciuby

Deci.. Cand Te-Am omorat TheJoker A zis sa Tragem TOTI ! . In PD "prietena ta" a INTRAT si am zis de 10 ORI si mai Mult "AFARA !" Dar Ea , Nu Iasa. I-am Dat w PT. TG. si i-am zis Daca SE PREDA. NU a vrut ! . Atunci am mers dupa ea , ea a fugit! Cand A FUGIT i-am dat w6 ! Iaaar , Ciubyyyy , i-a DAT CLEAR ! .

1. AI priceput Ciuby?

2. NU stau pt 10k ! I-am aratat sa se invete minte!

Bn frate da era cu mine daca intra singura era altceva dar mai vazut ca am intrat si deja ai fugit dupa ea si iai dat wanted...si mai era unu ghezby ala din Pd amandoi ati tras in mine si in ea....

Mda Ciuby si cu mine nush ce a avut azi, te rog ciuby sa iti revizuiesti vocabularul+comportamentul fata de mn nu iti permit sa vorbesti asa :|

Ehh , hai sa lasam certurile acum :) Ce a fost a fost , a avut si ciuby o zii proasta .. am avut si eu , toti poate am avut :D

Numai bill nu a avut :)) , a luat casa aia de lvl 7 LS [ Felicitari bill ]

Acum ciuby se intampla sa gresim toti , nu trebuie sa facem atata tam-tam , pentru un nimic . Si mai ales ca suntem colegi :)

Eu zic sa ne vedem de treaba , si sa aratam la server ca suntem mai buni ca toti , si asta se poate realiza numai prin munca de echipa , intelegere , prietenie . :))

neatza all ce faceti ?

eu ma pregatesc de scoala , is racit in mod normal nu ma duceam , dar daca nu ma duc si saptamana asta nu imi incheie media la 2 materii

Ce mai faceti ? ..

Eu nu prea bine , adica dau o simulare la matematica vineri .. va fii prima nota pe semestru 2 ( Nu prea ma intereseaza asta ) , dar trebuie sa invat , de..

Nu prea o sa intru pana vineri .. poate o ora , 2 MAXIM .

Dar dupa, voi sta nitel mai mult :)

BAFTA

Ok,dar va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar hai sa nu mai facem Transport VIP.In primul rand nu cred ca va apela nimeni vreodata la noi pentru un transport.In al doilea rand nu cred ca existe dusmanii asa mari pe server incat unii jucatori sa atace "coloana oficiala".In al treilea rand daca ar fi cineva care sa atace (nu doar ca simulare),ar aparea discutii cu siguranta.daca i-am omora nu e bine,daca ii dam w4 pentru cop attak tot nu cred ca e bine.Asadar hai sa facem ceva mai practic (gen omorare runner) sau ceva...