Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

nici nu stiu si nu inteleg ce importanta are cine e...important e ca avem un nou coleg (un bun player pe B-Zone) si cred ca asta e cam tot ce conteaza.

in legatura cu serverul...mda...o schimbare de IP ar duce probabil la pierderea multor playeri de level 1-2-3 insa poate se va face cunoscut.asta daca intr-adevar asta o sa se intample.app noi cum aflam noul IP :D

Am o mare problema cu SA.MP-ul:cand dau connect server nu se intampla nimic :|,daca dau de mai multe ori in acelasi timp imi apare mesajul care imi apare cand iau CRAH.Mentionez ca am reinstalat si jocul si ca,incercand sa intru doar in San Andreas (fara samp) se intampla acelasi lucru mai putin faza cu crash.Trebuie schimbat ceva? (gen o alta versiune a sampului) sau ce e de facut.Astept raspunsuri...poate ma puteti ajuta si cu sfaturi.Multumesc!

Edited by Robotiquis

versiunea mea de samp este 0.3a insa nu stiu daca asta este intr-adevar problema mai ales ca pana acum nu am avut nicio problema.Acelasi San Andreas acelasi samp care mergea inainte sa cada ultima data hostu` si care dupa ce a revenit nu ma mai lasa sa intru.Bill sau Joker voi face o cerere si pentru inactivitate.Sper sa imi pot rezolva problema cat mai curand si sper sa nu apara probleme ca nu voi putea intra.Multumesc!

am gresit , vroiam sa zic gta sa original nu samp ...

asa am patit si eu cand sa schimbat pe 3.3 .... iti recomand sa cauti pe net versiunea originala de gta sa ...

Edited by legic