Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Mie mi-a picat netul si nu am putut sa intru pentru sedinta....I-am sunat pe aia de la internet si cica e de la ei si rezolva in 5 minute. Am asteptat 2 ca sa revina si cand sa intru...hai si eu sa ma joc cica...cand sa bag 100k in banca mi-am si luat ban ~102.gifX( ... Acum astept ca Alin.Maest sa-mi scoata banul :((

Inca o data imi cer scuze ca nu am putut ajunge la sedinta + ca nu aveam nici un motiv sa ratez sedinta :(

Edited by RssX

Salut tuturor , salut si tie Sniper :) , sper sa ne intelegem toti cu bine :D . Tocmai mi-am dat format si o sa intru pe srv pe la 2 .. cand instalez GTA :)

Edited by bulciu11

Daca intru pe RPG am lag , daca ma joc Cs(Paint Ball / Soccer Jam) am lag , deci imi vine sa ma dau cu capu de pereti :|

My signature va place ?

Edited by SnipeeeR

Guest AndreiTDI

Vai sniper, stelutele alea de la sigu tau le aveam eu sapt trecuta la sign si le am la informatii profil, iar semnatura aia era facuta de kip pentru mine, ai cerut sa puna numele tau. :))

Le aveti vreunu cu Photoshopu'? Si timp liber? Daca sunteti draguti imi faceti si mie un text gen al lui snipeer, cu numele 'sKillz' ;;), V-as fi recunoscator.

incerc sati fac maine seara cand vin de la sala ...daca mai pot , sau dimineata