Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Trrebuie sa invat crezul crestin ortodox..Perfect..Iar iau 4 la religie.

Cel putin am scapat sa nu vina mama azi la scoala. Sau cel putin sper ca nu vine ca-i placata..

=)) pe mine ma pune sa aduc caietu de 3 saptamani ca de nu imi da 4, eu nici nu mi-am cumparat caiet la religie :))

Salut!!

Ce mai faceti?

Are cineva lg KE970 shine.Am o problema cu el,defapt 2:

1.Cand ii deschid shina se blocheaza si apare pe display ca si cum ar fi spart,nu mai merge sa fac nimic la el nu mai merg tastele.Care este problema?E de la soft sau e altceva?

2.Nu stiu ce card intra in el,am incercat microSD 2gb si nu merge.Cardul mi-l arata sus cum ca ar fi conectat dar nu imi apar melodiile si tot ce am pe el.Spuneti-mi ii trebuie alt tip de card?

Edited by 0nly Asul

Am venit.. Ura..

=)) pe mine ma pune sa aduc caietu de 3 saptamani ca de nu imi da 4, eu nici nu mi-am cumparat caiet la religie :))

ce oameni:)) nici eu nu am caiet la religie

Credeam ca sunt singurul. Nu de alta dar..1. Sunt catolic. 2. Nu e tocmai cea mai importanta materie...

back from school :))

ma pun sa fac la raport acolo :))

dar la robberi/runneri/esc on wanted ,facem poza cand scrie

Suspect Killed

Bonus 500$ nu ?

Raport? Il faci sambata viitoare, nu esti indeajuns de vechi pentru a face raport. Minim 3 zile de vechipe pentru primul raport. Si da, faci poza cand ai suspect etc. Te poti uita la rapoartele celorlalti, pentru a face ceva identic.

Si eu ce raport sa fac intr-o zi de cand sunt in FBI? :))

Minim 3 zile de vechime.