Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neatza.

Of cel mai aiurea lucru care ma X( este PadVlad. Aiurea ca am intrat in departament.X( Omu asta e teroare imi zice mie sa-mi dau demisia ca n-am nico-o treaba cu FBI-ul X(X(. Era un suspect de w 6 in fata la LSPD, eu debia atunci intrasem si i-am zis " te predai", ca dupa sa ma duc in camera aia unde dai /clear sa dau /mdc sa vad ce a facut. Da avea drept ma duceam sa-l arestez daca nu il omoram. Si vine "PadVlad" Si-mi zice ca n-am o treaba cu FBI-ul X(.

In fine nush deci imi bat eu capu cu PadVlad asta.

Hai ca azi am test la romana, trebuie sainvat fabula "Cainele si catelul"

Neatza si bafta in joc sa nu dati de PadVlad. :))

Se vede ceva in semnatura mea =))=))=))=))

Edited by Mariann

Neatza.

Of cel mai aiurea lucru care ma X( este PadVlad. Aiurea ca am intrat in departament.X( Omu asta e teroare imi zice mie sa-mi dau demisia ca n-am nico-o treaba cu FBI-ul X(X(. Era un suspect de w 6 in fata la LSPD, eu debia atunci intrasem si i-am zis " te predai", ca dupa sa ma duc in camera aia unde dai /clear sa dau /mdc sa vad ce a facut. Da avea drept ma duceam sa-l arestez daca nu il omoram. Si vine "PadVlad" Si-mi zice ca n-am o treaba cu FBI-ul X(.

In fine nush deci imi bat eu capu cu PadVlad asta.

Hai ca azi am test la romana, trebuie sainvat fabula "Cainele si catelul"

Neatza si bafta in joc sa nu dati de PadVlad. :))

Se vede ceva in semnatura mea =))=))=))=))

Nu-l mai baga in seama.. Sti si tu "povestea" lui..

Salutari de la info. :)