Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

FBI, CIA, LAPD (politia din Los Angeles) se laudau fiecare ca ei sunt cei mai buni politisti. Asa ca presedintele le-a dat un test. A luat un iepure si l-a bagat intr-o padure. Ei trebuiau sa-l gaseasca.

Intra CIA. 2 luni, informatori, urmariri, inregistrari...nimic !

Concluzia: iepurele nu exista.

Intra FBI. 3 saptamani, politisti sub acoperire, iar urmariri, nimic !

La sfarsit intra in padure, omoara toate animalele si dau foc. Oricum, asta merita iepurele ala.

In sfarsit, intra cei de la LAPD. Dupa 2 ore, ies cu un urs batut mar, care urla: " OK, OK sunt un iepure ! "

"Prea jmecher acest banc"

Ce credeti de acest bank? Eu cerd ca e SUPERRRRR

FBI, CIA, LAPD (politia din Los Angeles) se laudau fiecare ca ei sunt cei mai buni politisti. Asa ca presedintele le-a dat un test. A luat un iepure si l-a bagat intr-o padure. Ei trebuiau sa-l gaseasca.

Intra FBI. 3 saptamani, politisti sub acoperire, iar urmariri, nimic !

La sfarsit intra in padure, omoara toate animalele si dau foc. Oricum, asta merita iepurele ala.

In sfarsit, intra cei de la LAPD. Dupa 2 ore, ies cu un urs batut mar, care urla: " OK, OK sunt un iepure ! "

Mai bine inversai LAPD cu FBI ca noi sa fim Bo$$i :))

Mai bine inversai LAPD cu FBI ca noi sa fim Bo$$i :))

Chiar asa am sa fac :))

Nb all

- I - FBI, CIA, LAPD (politia din Los Angeles) se laudau fiecare ca ei sunt cei mai buni politisti. Asa ca presedintele le-a dat un test. A luat un iepure si l-a bagat intr-o padure. Ei trebuiau sa-l gaseasca.

Intra LAPD. 3 saptamani, politisti sub acoperire, iar urmariri, nimic !

In sfarsit, intra cei de la F.B.I.. Dupa 2 ore, ies cu un urs batut mar, care urla: " OK, OK sunt un iepure ! "

- II - Face parte din categoria VIDEO. Prea jmecher, nu stiti ce pierdeti daca nu dati CLICK. Ma doare burta la cat am putut sa rad la acest Video. Astept pareri la "DISCUTIII"

http://www.youtube.com/watch?v=4-of8ULV254&feature=related

E mai bine asa ASTEPT pareri

Robotiquis In acel topic pot posta:

1) In fiecae zi.

2) 1 data la 3 zile

3) Saptamanal

Neatza

Edited by Mariann

- III - Categoria Imagini.

78122278795169860112_thumb.png

Soferul buletului este un om simplu, cum se vede in imagine. Am ceva de reprosat:

1) Oare acel porc a intrat de buna voie in masina?

2) Oare acel porc avea centura de siguranta?

Soferul buletului a primit de la SeaL wanted 3, deoarece acesta a rapit un porc. Soferul Mitica a fost introdus la jail, timp de 12 minunte. Si porcul a fost eliberat. Acesta a imbatranit fericit impreuna cu familea sa, pana la Craciun.

Venira Craciunul. Un individ l-a apostat pe acel porc cu un cutit omorandul. SeaL a vazut aceasta intamplare, si i-a dat wanted 5 (porc kill), si l-am bagat si pe acesta timp de 18 mine in jail. Familia porcului este trista deoarece, a pierdut, unu din cei mai inteligenti porci.

Am mai adaugat si acesta imagine. Astept niste pareri, mai ales parerea lui ROBOTIQUIS

Edited by Mariann

Ai putea scrie cu niste culori mai omenesti? Asta e valabil cred ca pentru toti(aLLx). Acel albastru abie ce se distinge de alb. Griul si rozul la fel..

Am adaugat si eu un bnac, 2 imagini si un videoclip de stand-up comedy.Astept +uri :))