Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

* Nick:Christiano

* Rank:1(Professional Staff)

* Level:26

* Este propunerea mea numarul: 1

* Propunerea:Cand stateam aseara in pat mi-a venit o idee , foarte buna (dupa parerea mea) , as vrea ca in fiecare Sambata sau Duminica la HQ FBI sa fie 1ora sau 2 (depinde cat este necesar) pentru initierea celor noi intrati pe server ( newbie -level 1-5).

Sa ii invatam sa nu faca DriveBy aiurea.

Sa ii invatam sa nu vorbeasca vulgar.

Sa ii invatam sa nu omoare aiurea.

Sa ii invatam sa nu fure

Sa ii invatam sa mearga pe banda lor de mers.

Sa ii invatam sa aiba o relatie buna cu politia , nu sa zica "Uite gabori/fomisti/curcani etc"

Sa le raspundem intrebarilor pe care ei le pun

* Alte precizari:Multumesc

PRO / CONTRA ?

* Nick:Christiano

* Rank:1(Professional Staff)

* Level:26

* Propunerea:Cand stateam aseara in pat mi-a venit o idee , foarte buna (dupa parerea mea) , as vrea ca in fiecare Sambata sau Duminica la HQ FBI sa fie 1ora sau 2 (depinde cat este necesar) pentru initierea celor noi intrati pe server ( newbie -level 1-5).

Sa ii invatam sa nu faca DriveBy aiurea.

Sa ii invatam sa nu vorbeasca vulgar.

Sa ii invatam sa nu omoare aiurea.

Sa ii invatam sa nu fure

Sa ii invatam sa mearga pe banda lor de mers.

Sa ii invatam sa aiba o relatie buna cu politia , nu sa zica "Uite gabori/fomisti/curcani etc"

Sa le raspundem intrebarilor pe care ei le pun

* Alte precizari:Multumesc

Este o ideie buna dae, nu avem cum face acest lucru, unu da relog, altu are cod si ne omoara se bat. Sunt golani.

Poi ori mai suntem golani ori nu mai suntem golani?

Este o ideie buna dae, nu avem cum face acest lucru, unu da relog, altu are cod si ne omoara se bat. Sunt golani.

Poi ori mai suntem golani ori nu mai suntem golani?

Pai chemam un admin in sprijin.

Imi dati +1 va rog?

Edited by Christiano

* Nick: DooMasteR

* Rank: 1

* Level: 26

* Propunerea: Mi-a venit asa o idee indrazneata, care necesita putina expierienta si totodata mult calm, intelegere intre noi. M-am gandit sa fim mai organizati, sa facem echipe de cate 2 sau 3 colegi si sa avem anumite sectiuni din mapa San Andreas-ului in care sa patrulam. Cand mergem dupa un w4 anuntam pe /r sau pe /d.(EX:Echipa DooM cu TuningMaster sau Echipajul 1 se duce dupa X-ulescu. Sau daca suspectul e in LV, sa zica care e mai arpoape de LV sa il ia pe Y-ulescu s.a.m.d. ) Dar aici e o problema, ca toti vor sa aresteze, toti vor sa aiba cate mai multe SS-uri. Acuma nu prea am stat sa ma gandesc eu mai bine, sa gandesc totul in detaliu ci ar fi mai bine cu totii sa facem si sa fim de acord. Si cu ocazia asta mai aflam lucruri noi despre unul, despre altul, si devenim o familie mai unita(desi suntem deja o mare familie) si vom fi primul departament organizat. Cum am mai zis, trebuie multa implicare si intelegere ca la inceput sigur vor fi multe certuri intre noi. Dar m-am gandit ca si in RL fiecare cop are cate un partener. (mai mult din filme :) ) Astept mai multe pareri din partea voastra, si bune si rele, dar pareri sa fie.

* Alte precizari: Cu ajutorul vostru putem imbunatati ideea si sa o punem in practica.

Pro. =D>

Pro. =D>

si eu sunt de acord...o organizare de acest tip era in F/P cnd eram rank 5 si functiona foarte bine cu urgentele...de ex se luau urgentele si se dadea heal pe rand(intelegere pe moment), si totul functiona foarte bine

Pe rand se poate si aresta nu din 1 in 1 ci poate di 4-4 sau eu stiu....

Grupele nu cred ca se pot organiza de la inceput intrucat nu suntem mereu toti on ca echipele sa fie aceleasi si egale...Se pot distribui pe moment dar de ex daca eu si doomaster sau altcineva ne intelegem si lucram bine impreuna vom forma o echipa atunci pe moment si de fiecare data cnd suntem on aman2; atunci cand unu din noi nu este on se poate organiza cu altcineva(de preferat sa nu fie in echipa 2 noi intrati).

Multumesc troxema si TuningMaster93 pentru sustinere. Astept si alte pareri in special de la Robotiquis si Hooliganu.

Felicitari DGS icstasy !

Edited by DooMasteR