Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Am plecat la scoala.

Ooooo da sunt jmecher am 2 posturi :>:> intr-o dimineata. "Deci am fost acolo" replica mea la plangeri.

Cu asta incep cand povestesc ceva. "Deci am fost acolo"

Bafta

Robotiquis ala din S.I. poate confirma.

Edited by Mariann

Salutareeeeeeeee!!!

Interesant cu schutzsaffel. Pe mine ma intereseaza asa istoria (in mare parte). Apropo de Hitler, voi stiati ca el a fost gay? sau ca avea erectii in timpul discursurilor tinute de el? sau ca din cauza medicamentelor si a bolii sale acesta nu mai gandea clar, nu mai dormea si asa a inceput sa piarda batalii care eventual au dus la infrangerea sa? sau ca au fost multe atentate la persoana lui si pe toate parca lea prezis, sau le-a anticipat?

Am citit si eu o carte :) (si vazut multe documentare)

Cer scuze colegilor si sefului dar de 3 zile nu imi merge netul...acum sunt la un coleg.

Sper ca azi sa se rezolve problema pentru ca sunt 2 zile de cnd ii sun pe astia cu netu...

Pe curant ;)

----------------------------------------------------------------------------

Done...miau rezolvat problema...era modemu :-q

intru imd pe samp ca mie dor de un arrest :P

bft ne vedem in joc ;)

Edited by TuningMaster93

Salutareeeeeeeee!!!

Interesant cu schutzsaffel. Pe mine ma intereseaza asa istoria (in mare parte). Apropo de Hitler, voi stiati ca el a fost gay? sau ca avea erectii in timpul discursurilor tinute de el? sau ca din cauza medicamentelor si a bolii sale acesta nu mai gandea clar, nu mai dormea si asa a inceput sa piarda batalii care eventual au dus la infrangerea sa? sau ca au fost multe atentate la persoana lui si pe toate parca lea prezis, sau le-a anticipat?

=))) Saracu' hitler. Oare si cei pasionati de "el" sunt tot asa? =)))) :)))))(nu fac referire la voi, dar stiu eu unu =)) )

=))) Saracu' hitler. Oare si cei pasionati de "el" sunt tot asa? =)))) :)))))(nu fac referire la voi, dar stiu eu unu =)) )

mda.... daca taceam, filozof ramaneam..... si nu, nu sunt pasionat de el..... am zis doar niste chestii care v-ar fi starnit rasul sau stomacul atata tot :))

Daca asta am citit ! Criticati-l pe el/ea care a scris cartea(nu mai stiu ce nume avea) nu pe mine :)))

Apropo cartea era de fapt o dezvaluire a secretarei lui hitler care era tot timpul langa el....si au prins-o americanii si au obligat-o sa le zica tot!

Edited by DooMasteR

Salut. Am venit de la scoala.

Nu sunt pasionat de Hitler. Sunt oarecum pasionat de cum a ajuns la putere, si cum incet a incepu sa-si construiasca un adevarat imperiu, doar cu vorbe, abia mai apoi trecand si la fapte. Hitler nu a fost gay. Astea au fost, si sunt doar insinuari. Din cauza "acestei boli" misterioase nu a pierdut nimic. El era doar un nebun grandoman care credea ca totul i se cuvine, fara a-si da seama de consecinte. Luptele duse de catre Germania(referinta la Al II-lea Razboi Mondial) nu erau direct comandate de Hitler, ci de maresali, generali, strategi s.a.m.d. Tot ce e bine de retinut din povestea cu Hitler este practic simplu. Nimic din cele intamplate in anii 1933-1945 nu trebuie sa se mai repete. Cei ce-l considera pe A.Hitler drept un idol (mai bine spus erou), sunt nebuni, ori nu stiu destule despre ce a facut.

Salut. Am venit de la scoala.

Nu sunt pasionat de Hitler. Sunt oarecum pasionat de cum a ajuns la putere, si cum incet a incepu sa-si construiasca un adevarat imperiu, doar cu vorbe, abia mai apoi trecand si la fapte. Hitler nu a fost gay. Astea au fost, si sunt doar insinuari. Din cauza "acestei boli" misterioase nu a pierdut nimic. El era doar un nebun grandoman care credea ca totul i se cuvine, fara a-si da seama de consecinte. Luptele duse de catre Germania(referinta la Al II-lea Razboi Mondial) nu erau direct comandate de Hitler, ci de maresali, generali, strategi s.a.m.d. Tot ce e bine de retinut din povestea cu Hitler este practic simplu. Nimic din cele intamplate in anii 1933-1945 nu trebuie sa se mai repete. Cei ce-l considera pe A.Hitler drept un idol (mai bine spus erou), sunt nebuni, ori nu stiu destule despre ce a facut.

Eu nu stiu de unde ai citit sau ce ai citit dar eu am citit altceva si am vazut altceva. Sunt big fan National Geographic and Discovery . Din cate imi amintesc eu am citit ca boala lui pe evrei a venit de la doctorul de familie al mamei lui. Mama lui tinea mult la el si tatal sau cand venea acasa il batea aproape mereu. Langa mama sa ii era cel mai bine. Ea a suferit de o boala si doctorul care era evreu nu a mai putut-o salva sau i-a dat un medicament neadecvat parca. Si ea a murit si de aici se presupune boala lui fata de evrei. El a avut o boala, numita parkinson. In ultimii ani de viata boala s-a agravat si mana care incepuse sa ii tremure intotdeauna o tinea lipita de corp pentru a nu vedea si ceilalti, sa nu ii vada slabiciunea,pentru a-si nu "ingrijora" supusii. Doctorii lui personali i-au conceput un medicament injectabil foarte puternic si de aceea el nu dormea nopti intregi si nu gandea foarte limpede. Acuma nu am timp sa iti povestesc tot dar....mai incolo poate :D

Edited by DooMasteR