Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neata!!

* Nick:Search

* Rank: 1

* Level: 15+

* Este propunerea mea numarul: 1

* Propunerea:Domnule lider desi am rank unu , as vrea sa propun inca de pe acum, ca membri FBI, de rank 1 si 2 sa participe la antrenamente pentru a fi intr-o stare excelenta in misiuni , pt ca vedeti voi un agenr rank unu nu are un antrenament bun , privind tragerea cu armele folosirea msinilor etc , ci un agemt rank si 2 deabea stie bine regulamentu w si arrest list-ul , dar partaea de antrenament lasa de dorit si spun asta pt ca acum 2 zile adica Marti seara pe la ora 1 dimineata la hqPaterno a avut loc un adevarat razboi iar noi toti adica si PD , FBI,NG ne-am cam facut de ras nu am prea avut organizare de aici rezulta ca nu suntem antrenati suficient .

* Alte precizari: Sper ca propunerea mea sa dea de gandit , astfel incat sa avem doua antrenamente pe saptamana si cate o sedinta vinerea sau sambata , de preferat dimineata pe la 12

Intr-un fel ai tu dreptate! Dar, cu arma cu totii cred ca stim sa tragem ca majoritatea fac "c bug" sau au antecedente cu DM :) Noi antrenamente avem nevoie in echipa! In echipa nu stim deloc sa ne organizam. Cand am mers cu frisk pe la HQ o fost jaalee :)) O bubuit masina nu stiu de cate ori, unii mergeau inainte altii inapoi , altii au iesit pentru ca se plictiseau sau mai stiu eu ce. Cu totii suntem individualisti cand vine vorba de wanted, dar asta nu inseamna ca nu putem sa lucram in echipa. Ar trebui sa avem si noi niste tactici, sa formam echipe atunci cand mergem la frisk sau cand facem ceva mai important. Asta e doar parerea mea. Cat despre faza cu 1 dimineata la Paterno in "ograda" nu cred ca ne-am facut de ras , eram putini si a venit Gabb si cu mai nu stiu cine cu hunter si a facut varza pe acolo si am murit toti :))

AAA da sa nu uit ca am facut multe SS'uri atunci :)) Si oricum aia ne depaseau numeric asa ca eu cred ca ne-am descurcat binisor. In 5 minute sa cureti wanted list-ul :D care era full!

Dar imi place ca tu gandesti la viitorul F.B.I-ului si nu la altceva ;)

Edited by DooMasteR

Search...am citit propunerea ta...si spun ca este absolut inutila....

daca tu nu stii sa tragi cu arma..asta inseamna ca nu toti suntem la fel...Normal..era...la testele pentru intrare in FBI..sa fie un test de arme+ca noi nu avem treaba cu cei din NG..PD..la organizare(parerea mea)

Ng are organizarea lor...

Pd..organizarea lor

Si noi organizarea noastra

Contra..eu spun ca suntem organizati.....iti dau si un exemplu

Acum 2-3 zile toate mafiile s-au aliat si au inceput sa atace departamentele...in 20 minute toti erau down..datorita organizarii..(am vazut ca ai scris..in propunere ca ne-am facut de ras..pai..tu..nu erai organizat..singur..si te duceai sa ii ataci pur si simplu..(fara organizare)

Ideea cu sedinta Vineri la ora 12(ziua)...este una proasta....din punctul meu de vedere..deoarece 95% din agentii FBI..la ora aceea..sunt la scoala..sau trebuie sa plece la scoala. Ar fi Bine Sambata (Seara) sau Duminica (Seara) sa se tina o sedinta(iar dupa un mic antrenament)

O sa vezi..ce o sa spuna si *Robotiquis*[/size]

eu doar mi-am dat cu parerea :)

Bafta..am plecat la antrenamente ) >-)

Edited by Koneckter