Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Vreau propuneri pentru FBI, realizabile. Ce ati vrea sa faceti ca si agent FBI, ce alte activitati, ce actiuni colective...ce?

Da noi de ce nu facem niciodata niste poze? Ceva care sa fie memorabil, dar sa fim toti, inclusiv Robotiquis! Deci?

Neata echipa!

O sa fie pentru ultima oara cand o mai spun.Nu mai am timp sa ma ocup si de jocul acesta incepand din ianuarie cand am niste probleme de rezolvat si trebuie sa merg zi de zi la o sala sa fac gimnastica din cauza unei probleme pe care o am.Dimineata voi fi plecat,iar seara imi voi face temele si voi invata.Timp de 2 luni nu voi face altceva.Si inca 4 luni voi merge de 2 ori pe saptamana.

Mi-a facut placere sa joc in acest departament,m-am inteles foarte bine cu toti si in special ii multumesc lui robo care mi-a oferit sansa sa intru in FBI.In vacante poate voi mai juca,dar nu pot sta inactiv atata timp.Va multumesc tuturor si va urez bafta in continuare in rpg si in viata reala.

Sarbatori fericite tuturor si un an nou cu tot ce va doriti!

Salut echipa! :(

Bafta only.

Chiar ma gandeam la o propunere in legatura cu depisstarea traficantilor de droguri...Ma gandesc la ceva actiuni undercover, cumva sa apelam la civili, care ii vor atrage pe suspecti, iar noi sa frisskuim pe acolo.

Bafta only.

Chiar ma gandeam la o propunere in legatura cu depisstarea traficantilor de droguri...Ma gandesc la ceva actiuni undercover, cumva sa apelam la civili, care ii vor atrage pe suspecti, iar noi sa frisskuim pe acolo.

Am mai facut asta in trecut. Nu cu orice civili, ci cu aceia care treceau testele FBI si urmau sa primeasca /invite.