Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Deci rolul /frisk-ului s-a cam redus... Mafiile nu mai au droguri, si...Arme ilegale nu mai exista.

Nimeni care sa faca un top 5 carti romanesti? Nu cititi deloc voi?:))

:) Ai incercat Mircea Cartarescu? Eu de 2 zile tot recitesc "Gemenii" de Cartarescu. Sau "Un om sfarsit" de Giovanni Papini? :-?

Buna dimineata.

Neata.

Da, carti scriese de autori romani. Dar nu e nimic. O sa ma hotarasc ce citesc. O carte care mi-a placut a fost Ion de Liviu Rebreanu, dupa care s-a facut si filmul Ion blestemul pamantului, blestemul iubirii(cred ca asa se numeste).

*Steph, check Lista agentilor FBI.

Da, am vazut. Multumesc. Acum ar trebuii sa fac cate-un logo pentru fiecare sectiune.

Neata!

De ce nu cititi rezumatele la carti, nu e mai usor? Asa iti imbogatesti limbajul cu unele cuvinte noi si totodata pierzi mai putin timp.

In rezumat nu gasesti cuvinte noi. Si daca le gasesti le gasesti mult mai rar. Acum daca citesti o carte din 1800 sa zicem, nu e firesc sa te apuci sa vorbesti cum se vorbea atunci. Dar ai habar cum a evoluat limba, pronuntia, influentele din alte limbi. Rezumatele, mai ales cele de pe internet sunt facute sa inteleaga tot omu' care nu are timp/placere sa citeasca toata cartea. Daca vei citi rezumatul de la Ion(pe asta il stiu cel mai bine; ma refer la actiune), nu vei stii tot ce s-a intamplat. Rezumatul iti reda cartea in linii mari. Si nu cred ca cineva si-a stricat ochii de la carti si de la calculator nu a avut nimic.

salut o sa ne mai auzim o sa iau uninvite o sa ne mai auzim succes in continuare vedeti ce faceti!

robo eu trebuia sa primesc fp 10/60 asa stiu daca pic testele:|

Edited by Blake

Neata!

De ce nu cititi rezumatele la carti, nu e mai usor? Asa iti imbogatesti limbajul cu unele cuvinte noi si totodata pierzi mai putin timp.

Sa citesti rezumatul si sa pierzi toata frumusetea unei carti? Nici gand.

Bafta Blake.