Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Pofta Buna!

Nu cred ca astia sunt cel mai greu de prins.Un buf cu masina peste ei si sunt jos.Atunci poti profita.La cati runneri avem zilnic insa nu cred ca trebuie sa mai simulam situatia.Ne antrenam facand ceva practic deci nici asta nu e bine.

Hai ma mai veniti cu idei!

Ce ati zice sa cerem acceptul adminilor,sa formam 2 echipe, una sa se baricadede in restaurant (e unul din interiroarele mari) iar cealalta echipa sa incerce sa ii omoare, bine fara a avea voie sa stea fix in fata ustii etc.

Ce ziceti?

Guest Anduu

Bai, nu suport spammerii :| 

Nu se stie cum va tranteste Alin MaesT fiecaruia cate un warn up asa ca take it slow. 

Mda...Hitmanu are 5.664 de posturi la dicuti , iar noi 1.982...Nuj pe ei cum de nu ii trasneste nimeni :-??... Ma rog nu conteaza

PS: Ms >:D<<'> . Back de la masa :P

Eu chiar nu vad nicaieri spam.Discutam despre antrenamente pe care unul sau altul dintre noi il considera interesant si practic,astfel fiecare membru al FBI sa fie cat mai implicat in factiune.

Daca noua ne da cineva warn,la Hitman da ban permanent la toti! :))

Noapte Buna :)!

Edited by Robotiquis

Guest Anduu

Si daca liderul Hitman le permite membrilor sa faca spam in prostie asta inseamna ca factiunea e faina ? Ca sunt multe posturi aiurea la discutii intre membrii ? d'oh :-J

nu ca e faina...dar uni membri ai comunitati cred prin asta ca hitmanul e cea mai activa factiune pe forum

Edit: Eu ma culc...Oricum nu cred ca imi scoate banul asta seara...Nb (37.gif

Edited by RssX

Neata!

Si eu voiam la antrenament ceva de genul "House Assault" in care o echipa sa se baricadeze intr-o asa iar cealalta sa trebuiasca sa ii omoare pe ceilalti.Cand am facut in parcarea de langa Barzini,am simulat mai mult situatia in aer liber.Si asta a fost fain,insa trebuie sa mai diversificam,parerea mea.

Si in ultimul rand as spune ca e mai bine,chiar daca facem antrenamentul oriunde,sa nu ne mai intoarcem.Astfel putem vedea cine este cel care a "supravietuit".

Ce parere aveti? :D

Neaaaaaaaaaaaaatzaaaaaaaaaaaa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Am o idee pt "Haus asault".Inafar` de faptu ca o echipa se va baricada intr-o casa,acestia sa aiba si un prizonier.

Ar fi mai fain ,sa incercam sa evitam uciderea prizonierului.