Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Nu mai fa dublu post. Ai edit.

Noapte buna.

Imi cer scuze dar nu am vazut ca nu postase nimeni dupa mine.

Edited by Daanut

Care credeti ca ar trebui sa fie atributiile MI-6 si Delta Force (DOAR din punctul de vedere al arresturilor)?

Dupa parerea mea, eu as zice ca ar fi bine sa arestam orice wanted. Sa avem putin libertate... Parerea mea, decizia iti apartine :-??

Nu. Gruparea terorista MI-6 trebuie sa scoata /undercover ca sa poata aresta, o pierdere de timp.

nu neaparat. x y z dupa wanted si s f r stau cu undercover si mai fac cu schimbul

Edited by alxSTi

Propun sa facem ceva de genu cum fac ng cu pd si fbi cand au un w1,w2,w3 la ei..

Un exemplu: un mi-6 are la el un w5, intreaba pe /r daca un delta force vine la jail, daca nu raspunde nimeni aresteaza el.

Astfel ramanem la ideea originala ca mi-6 aresteaza w1-w3 si delta force w4-w6.. Dar ar mai fi o mica problema cei fara drept.. Aici as propune ca sa se ocupe si mi-6 de roberi.. ar fi aiurea sa dea unu rob si sa treaca vanul pe langa mine si eu sa nu fac nimic pentru ca sunt mi-6.. Cum credeti eu mi-am dat cu parerea..

Am plecat si eu noapte buna !

Propun sa facem ceva de genu cum fac ng cu pd si fbi cand au un w1,w2,w3 la ei..

Un exemplu: un mi-6 are la el un w5, intreaba pe /r daca un delta force vine la jail, daca nu raspunde nimeni aresteaza el.

Astfel ramanem la ideea originala ca mi-6 aresteaza w1-w3 si delta force w4-w6.. Dar ar mai fi o mica problema cei fara drept.. Aici as propune ca sa se ocupe si mi-6 de roberi.. ar fi aiurea sa dea unu rob si sa treaca vanul pe langa mine si eu sa nu fac nimic pentru ca sunt mi-6.. Cum credeti eu mi-am dat cu parerea..

Am plecat si eu noapte buna !

Pro. In legatura cu cei care nu au drept.

Ar trebuie ca toata echipa se se ocupe de acestia.

Noapte Buna alkohol.

Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Pitic , eu votez pentru vineri seara...

Neatza! ce faci ?