Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

NR.10. CARE DINTRE CONDUCATORII CELOR DOUA AUTOVEHICULE DIN IMAGINEA ALATURATA TREBUIE SA OPREASCA PENTRU A ACORDA PRIORITATE DE TRECERE PIETONILOR ? - GRESIT

Raspuns Corect : a.

a. conducatorul motocicletei

b. conducatorul autoturismului

c. ambii conducatori

http://www.legislati...re/test1q10.jpg

Ambii conducatori = GRESIT (100% pentru ca asta a pus-o alx)

Conducatorul motocicletei = CORECT (100% daca refaci intrebarea)

incearca sa pui,daca ai ocazia..si gasesti chestonaru (alx sau care faceti chestionare)

Edited by Benny

Erai cu ea? Unde mai exact in Buc?

Era cu sens unic?

Si daca pietonii erau pe banda opusa si mama ta nu a oprit nu e vinovata!!!Scrie clar in legislatie asta!!

Chiar acum cateva zile eram in masina cu un baiat si am purtat aceasta discutie , pentru ca el nu a oprit la trecere, dar oricum pietonii erau pe carosabilul celalalt.

Citeste ce'am zis mai sus.

La romana eram.

NR.10. CARE DINTRE CONDUCATORII CELOR DOUA AUTOVEHICULE DIN IMAGINEA ALATURATA TREBUIE SA OPREASCA PENTRU A ACORDA PRIORITATE DE TRECERE PIETONILOR ? - GRESIT

Raspuns Corect : a.

a. conducatorul motocicletei

b. conducatorul autoturismului

c. ambii conducatori

http://www.legislati...re/test1q10.jpg

Ambii conducatori = GRESIT (100% pentru ca asta a pus-o alx)

Conducatorul motocicletei = CORECT (100% daca refaci intrebarea)

incearca sa pui,daca ai ocazia..si gasesti chestonaru (alx sau care faceti chestionare)

Nu e logic.

Trebuie sa fie C.

Gandeste'te ca daca pietonul respectiv ar alerga, si motocicleta i'ar acorda prioritate, iar autoturismul nu, pietonul respectiv ar fi calcat de catre autoturism.

inca nu am treaba cu scoala de soferi... dar mi se parea ciudat..

si apropo, mai nou este voie sa depasesti un autovehicul aflat in miscare la mai putin de 50 de m de intersectie? astept un raspuns

@Tot down e server ?

Da.

@Citeste ce am scris in post'ul de deasupra ta.

si apropo, mai nou este voie sa depasesti un autovehicul aflat in miscare la mai putin de 50 de m de intersectie? astept un raspuns

N'am idee ...

doar daca intersectia este nedirijata.

Si daca pietonii erau pe banda opusa si mama ta nu a oprit nu e vinovata!!!Scrie clar in legislatie asta!!

Eu zic sa-l taiem pe respectivul politist in cateva zeci de bucati. Cum o fi indraznit?

Citeste ce'am zis mai sus.

La romana eram.

Clar!

Greseala din partea politistilor.

Cand i-am spus acestui prieten care nu e pustan de 18 ani , are 33 de ani, ca poate il opreste politia , a spus ca nu are de ce sa il opreasca pentru ca pietonii nu se aflau pe partea lui de mers ci se aflau pe partea cealalta , si daca il opreste a spus ca il pune pe politist sa ii arate unde scrie in legislatie ca trebuie sa opresti la trecere desi pietonul se afla pe partea opusa a carosabilului.

Si te intreb eu , daca o baba se angajeaza sa traverseze strada si e pe partea cealalta , tu ce faci ?astepti 3 ore dupa baba cu baston sa treaca ,sau iti continui drumul?

ON :Robo , buna idee , pregatesc cutitele ;)

Edited by Frank Galliano

si aici mi se pare o prostie....

nu e o prostie pentru ca in caz de intersectie nedirijata esti obligat sa acorzi prioritate de dreapta,dar depasind unde mai acorzi prioritate?

Nu e logic.

Trebuie sa fie C.

Gandeste'te ca daca pietonul respectiv ar alerga, si motocicleta i'ar acorda prioritate, iar autoturismul nu, pietonul respectiv ar fi calcat de catre autoturism.

Clar!

Greseala din partea politistilor.

Cand i-am spus acestui prieten care nu e pustan de 18 ani , are 33 de ani, ca poate il opreste politia , a spus ca nu are de ce sa il opreasca pentru ca pietonii nu se aflau pe partea lui de mers ci se aflau pe partea cealalta , si daca il opreste a spus ca il pune pe politist sa ii arate unde scrie in legislatie ca trebuie sa opresti la trecere desi pietonul se afla pe partea opusa a carosabilului.

Si te intreb eu , daca o baba se angajeaza sa traverseze strada si e pe partea cealalta , tu ce faci ?astepti 3 ore dupa baba cu baston sa treaca ,sau iti continui drumul?

La vice-versa te gandesti ?

Raspunsul il ai mai sus !

nu e o prostie pentru ca in caz de intersectie nedirijata esti obligat sa acorzi prioritate de dreapta,dar depasind unde mai acorzi prioritate?

poi la asta ma refeream si eu, iar la intersectile dirijate e la fel, in 50m nu ai timp sa depasesti si sa intri inapoi pe banda ta, pentru a vira stanga/dreapta sau pt a da prioritate.

La vice-versa te gandesti ?

Raspunsul il ai mai sus !

Pai aici depinde, eu am luat in considerare ca pietonul merge incet pe trecere , nu ca face sprint ca Usain Bolt...in cazul asta trebuie sa opresti , dar cum ti-am spus daca trece o baba trecerea de pietoni ce faci? Ca aia nu mai alearga...