Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Acest topic nu este facut pentru discutii aiurea, generale, sa spun asa, ci pentru discutii legate de FACTIUNE, inchid topicul pana diseara la ora 20:00 ca un semn de avertizare, incercati sa lasati aceste discutii facute aiurea altfel se va lasa cu warn / suspend.

A fost bine?

Da, imi cer scuze dar nu am fost la PC la ora 20:00.

Spamatorilor =)) Daa, un post facut aiurea.

Chiar vrei warn? vad ca te-ai transformat din nou intr-un nesimtit cand incepusem sa imi schimb parerea.

Multumiri celor care au facut spam: emptY_mdY, R.Rambo, Benny, Blueangel.Piticule, te astept sa jucam partida de pool.

EU n-am facut spam ma :| am facut si eu 400 de posturi in 2 luni si ceva, asta nu-i spam. Benny a facut cat pentru toata factiunea :)

Buna seara!Back from school!New Sig :X Ce spuneti?

Faina, dar mai usor cu spamu

Multumiri celor care au facut spam: emptY_mdY, R.Rambo, Benny, Blueangel.

Multumesc pentru aprecieri.

Daca pana acum radeam de celelalte factiuni pentru ca vorbesc la discutii numai chestii legate de game cum ar fi ''mi-am luat alta masina'' , ''l-am omorat pe unul azi cu mp5'' etc. si nu vorbesc lucruri constructive ca noi , acum ne vom alatura si noi lor.

In primul rand unii nu cunosc sensul cuvantului SPAM , dar il folosesc.

Si NICAIERI nu scrie ca la ''Discutii intre membrii'' trebuie sa vorbim lucruri ce tin strict de game.

Ce am facut rau ?Ca am discutat despre legislatia rutiera si am facut cu totii acel test si am postat aici ca sa vedem cat punctaj a facut fiecare?

Asta e spam?

Mai nou se pare ca si injuriile sunt la moda pe aici.Daca nu scrie sub member title o functie de pe comunitate , inseamna ca ai tot norocul sa fii jignit de ceilalti , care culmea fac parte din staff si care practic NU au viata reala si ei aici , pe forumul asta isi traiesc viata aia amara pe care o duc.

Probabil ca se simt frustrati pentru ca nu au ce au altii in viata reala si culmea incearca sa fie primii aici.

Stiu ca dupa acest post am sa fiu catalogat in fel si chip dar sunt cu dreptatea.

Daca vorbeam lucruri precum : ''ce ai facut aseara'' , ''bine' , ''noapte buna'' , '' cu ce fata te-ai mai intalnit '' mai ziceam, dar am avut un subiect si cu totii ne-am permis sa comentam acel subiect care era legat de rutiera.

Oricum fiecare crede ce vrea.

De cateva luni mi-am dat seama de un singur lucru , fiecare vrea sa arate ceea ce defapt nu este.

De acum probabil ca veti vedea numai posturi de genul : ''buna dimineata'' , ''buna seara '' , ''good morning'' , ''bye'' , ''ce faceti'' si tot asa , la care nimeni nu o sa raspunda de frica ca o sa obtina un mare warn/suspend.

Dar oricum Topic Closed.

II las pe altii sa comenteze. . .

Plec pana afara!

Vorbim mai incolo, in-game , bineinteles, daca aici ne-a fost interzis sa vorbim.

Si nu uitati : Fara spam :)) pentru ca altii o sa inteleaga altceva chiar daca voi comentati un anumit subiect.

Tocmai pe tine te-am exclus? Multumim si tie ca ai contribuit la inchiderea topicului pe parcursul zilei de astazi.

Taci si intra pe mess sa jucam meciul de pool.

Chiar vrei warn? vad ca te-ai transformat din nou intr-un nesimtit cand incepusem sa imi schimb parerea.

Nu-ti convine, da-mi ignore.

Eu sunt PRO!

La topicuk "Discutii intre membrii" sa se posteze doar ce este strict din game. Nu este nimic daca se mai posteaza "Neatza" "Buna Seara", nu am nimic in potriva, dar nu vreau sa se mai discute gen " Azi am fost ascultat la germana si am luat 8" / "Astazi profesorul de biologie s-a impiedicat" [ =)) ]

Parerea mea.

Da, imi cer scuze dar nu am fost la PC la ora 20:00.

Vorbeam cu ei.

Eu sunt PRO!

La topicuk "Discutii intre membrii" sa se posteze doar ce este strict din game. Nu este nimic daca se mai posteaza "Neatza" "Buna Seara", nu am nimic in potriva, dar nu vreau sa se mai discute gen " Azi am fost ascultat la germana si am luat 8" / "Astazi profesorul de biologie s-a impiedicat" [ =)) ]

Parerea mea.

Vorbesti prostii.

Eu sunt PRO!

Parerea mea.

Ba baieti pe voi v-a captat jocul asta total.

Voi nu mai aveti viata reala?

Aici(forum) era singurul loc unde mai schimbam pareri cu unii baietii (empty,blue,benny,alx,alko)legat de RL, asta ar mai trebui sa vorbim doar strict ce e legat de game ca m-as sinucide.Pe cuvant.

Cea mai proasta propunere pe care am vazut-o de cand sunt pe B-Zone.

Doamne...

Citesc si nu cred... ce s-a putut intampla intr-un interval de cateva ore...

Edited by Frank Galliano

Mie unu mi-e frica sa postez, dar imi mai este frica si de un lucru : sa cunosc oameni ca seal :|

Frate eu nu inteleg care e problema ta, daca nu vrei sa postezi pe forum nu posta, nu poti impune subiectul + ca se cheama discutii putem discuta despre orice. Ne-au vazut ca avem ce discuta si cu cine si cu ce si gata ne dau cu ce apuca in cap. Nu s-au facut posturi pe aici pentru +1, mai ales ca au fost post-uri mai lungi decat a fost scris pe o pagina la o alta factiune ( ca nr de cuvinte). Fiti seriosi :-J. Eu ma pun sa fac niste exercitii la mate. CIus

Noapte buna!

V-ati mai linistit...relativ.

@Rambo, mai buna era vechia semnatura.

Te pui sa dormi? daca da .. Noapte buna!

Eu acuma intru in sa-mp putin.

Te pui sa dormi? daca da .. Noapte buna!

Eu acuma intru in sa-mp putin.

Intra in SAMP si lasa spamul.

Good job Piticule. Ai mancat rahat la cat bulan ai avut. :))

Noapte buna!