Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Damn, I have finally successfuly upload ss's for Ac. report ^:)^^'> ... It was driving me crazy all day ~X( . failure after failure :-W .

@ ''Ciupanezu/Micky/Steficu''

-Do I post it now, or at next week whit 3rd report?

BTW Noapte Buna National Guard I-)

Next week Ivano

Buna dimineata NG

Neata ! Azi stiu ca e antrenamentul la 20:30, dar sedinta iar am uitat cand e, luminati-ma. :P

Sedinta de la 14:00

A si antrenamentul azi e de la 20:00 ca se face antrenament cu FBI si cu PD :)

Neata ! Azi stiu ca e antrenamentul la 20:30, dar sedinta iar am uitat cand e, luminati-ma. :P

Astazi antrenamentul se va tine la ora 20:00 impreuna cu PD/FBi. Va rog sa fim cat mai multi! Sedinta se tine Sambata la ora 14:00 iar Antrenamente NG Miercuri/Sambata la ora 20:30 si Vineri rank 3+ la ora 20:00!

10925411278150245477_thumb.png

Raporteaza un membru National Guard

Este permisa postarea o singura data, atat din partea celui care acuza cat si din partea celui care se apara. Asadar: Daca acuzi un membru N.G., respecti modelul si la "Descrierea situatiei" scrii toata povestea intr-un SINGUR post. Membrul N.G. acuzat, are de asemenea dreptul de a posta o singura data cu explicatia. Daca cel ce acuza, posteaza de doua ori+, cererea ii este ignorata. Daca un membru N.G. posteaza de doua ori +, explicatia ii este ignorata si se va lua o decizie doar pe baza dovezilor si descrierii acuzatorului. Acelasi lucru e valabil si in cazul martorilor. Daca aveti ceva de adaugat, o faceti prin PM liderului.

Pozele in care demonstrezi ca primesti wanted conform regulamentului, cu un motiv ce se gaseste in Wanted List nu pot fi considerate dovezi care sa demonstreze ca un membru N.G. a incalcat in vreun fel regulamentul. Odata cu trecerea testului de intrare in N.G., orice membru al acestei factiuni este considerat apt sa foloseasca comenzile de care dispune, in mod corect.

In cazul in care reclamantii posteaza dovezi editate in orice fel, folosesc cuvinte jignitoare la adresa reclamatului sa a factiunii, liderul are libertatea de a ignora reclamatia.

Ai dovezi cum ca un membru N.G. a incalcat regulile sau a abuzat de functia pe care o detine? Atunci posteaza aici urmand exact urmatorul model:

Model de reclamatie:

• Nickname-ul tau:

• Nickname-ul celui reclamat:

• Descrierea situatiei:

• Martori:

• Dovezi (Screnshot):

Fara dovezi concrete nu vom lua masuri!

TEST