Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata !

Ceva funny :))

• Nickname: ShiDe

• Cum te-ai descrie in realitate?: Perseverent , linistit , adaptabil.

Asta numesti tu "linistit" :)) O sa pun o vorba buna pentru tine.

Puteti viziona HD+FullSize.

Edited by sNz

Noapte buna NG , imi pare rau ca nu pot intra in seara asta deoarece sunt obosit dupa ce am facut 2 PC-uri antice...

Good Night NG , i am sorry because i can't join on server tonight because i am exausted

Noapte Buna NaTional Guard!

Buna dimineata, National Guard. La multi ani tuturor cu numele de Mihai, Gavril, Gabriel, Mihnea, Marioara (Mi-e dor de Legic), Gabriela si orice nume ati mai avea. Sa fiti sanatosi si la fel de frumosi. Iar daca nu faceti treaba buna in NG, ținta scrie pe voi. :)

Edit: Nenea NatureGreen :)) Vreau si eu un signature cu Sublider Steficu daca se poate. Multumesc anticipat (desi sigur voi multumi si dupa). Raman dator :)

Edited by Steficu

Neata NG !

1.La multi ani tuturor celor cu numele ..aaa......aaaa...aa alea care l-ea zis Steficu ,sa aveti parte in viata.

Bun ...

2.Steficu ai sa te ingrasi de la atata salam ,nu mai tii la silueta.

3.Is rupt de oboseala ,aseara o fost Party (hai ca iau si eu o gura) m/<:-P (sau doua e na e bun salamu).

Buna dimineata, National Guard. La multi ani tuturor cu numele de Mihai, Gavril, Gabriel, Mihnea, Marioara (Mi-e dor de Legic), Gabriela si orice nume ati mai avea. Sa fiti sanatosi si la fel de frumosi. Iar daca nu faceti treaba buna in NG, ținta scrie pe voi. :)

Noapte Buna National Guard !

Minti. Retrage aia sau țintă scrie pe tine.

Simt ca nu mai pot fii destul de capabil de aceasta factiune in momentul de fata timpul nu imi permite sa mai fac un raport voluminos si alte treburi !

Deci imi cer scuze Steficu !

Cand voi reveni la normal, am sa fac o cerere din nou !

Asta doar daca am sa fiu acceptat !

Bafta tuturor aveti grija ce faceti !

Simt ca nu mai pot fii destul de capabil de aceasta factiune in momentul de fata timpul nu imi permite sa mai fac un raport voluminos si alte treburi !

Deci imi cer scuze Steficu !

Cand voi reveni la normal, am sa fac o cerere din nou !

Asta doar daca am sa fiu acceptat !

Bafta tuturor aveti grija ce faceti !

Da-l ma de raport. Si eu stau prost cu timpul si trebuie sa am si grija de voi sa nu faceti prostioare. Lasa raportul, eu ma multumesc si cu 1 kill, doar asa sa vad ca va intereseaza (Nota: Totusi toata lumea poate sa omoare 10 suspecti, sincer.)

Cei care urmeaza sa intre si citesc acest topic. Testele le puteti da cu:

- Ciupanezu (:)) ce gluma buna, uneori ma uimesc pe mine insumi)

- Byfydo

- Eu (desi nu va recomand ca va pic)

- SeNz0r (daca doreste)