Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu fac. Daca facem noi doi acum, o sa deschizi tu pagina 1000 si vreau sa o deschid eu :))

Stiu :)) tocmai hai sa continuam conversatia :))

@ Cum stati cu punctele ?

Eu nu prea am.. cum joc doar noaptea, nu prea e nimic de facut in jail :))

*Ti-ai primit parola?

Dap, a venit parola instant... a fost aiurea ca am dat recovery odata si mi-a venit de 2 ori parole diferite... ma rog... totul e ok :)

Topic creeat in anul 2009 ( Started by Alexander, 10 Aug 2009 ), iar astazi 29.01.2013 ora 01:01 am ajuns la pagina 1.000 ( datorita mie :)) ), tin prin aceasta cale sa va urez multa bafta in continuare, putere de munca si sa ramanem uniti cum am fost si pana acum.... si bineinteles sa nu uitam pe cei care ne-au ajutat cand am avut nevoie de un sfat. Sa nu uitam de mag1[c]... sper ca urmatoarele 1.000 de pagini si alte 10.000 sa le scriem cu el lider.

PS: Valirus :) :) :) :) :) = X( ( pe pagina 1.000 barosane )

PS 2: Bun... deci... hai cu pagina 2.000, empty ce faci ? ne apucam de tastat ?

Edited by BK schuby

Asa ai spus pe mess!

*Nu cred ca prind eu pagina 2000 :))). Trebuie sa o fac si pe aia de la NR.

NR ? aaaa ? Uite-l ma saracutu... ii este dor de fosta factiune :( ooooooo :))

Asa ai spus pe mess!

*Nu cred ca prind eu pagina 2000 :))). Trebuie sa o fac si pe aia de la NR.

Ce-ai ma ca acum vreun an si cateva luni cand eram NR cu Unk lider, aveam vreo 500 de posturi acolo si eram pe locu' 3, acuma nici nu ma mai vad =))))

Neata.

Salut! Eu imi toc nervii! MI-ar placea sa stiu cu ce a AJUTAT acest password reset. Tot ce a facut a fost sa blocheze o gramada MARE de playeri care nu isi pot recupera parola de la cont. Eu de azi dimineata ii dau recover si inca NIMIC! Ar trebui sa dau pm unui admin sa imi reseteze parola manual, dar nu o fac. Un singur cuvant am de zis: Rusine!

Salut! Eu imi toc nervii! MI-ar placea sa stiu cu ce a AJUTAT acest password reset. Tot ce a facut a fost sa blocheze o gramada MARE de playeri care nu isi pot recupera parola de la cont. Eu de azi dimineata ii dau recover si inca NIMIC! Ar trebui sa dau pm unui admin sa imi reseteze parola manual, dar nu o fac. Un singur cuvant am de zis: Rusine!

Server-ul merge bine si nu intampinati niciun fel de problema timp de 1-2 luni, poate chiar mai mult, iar cand se intampla un astfel de lucru sariti toti cu gura.

Peste tot se intampla astfel de lucruri, nu doar aici. Vi s-au dat instructiuni clare la announcements.

*Iar posturi cu neata -__-..

**Ce parere aveti despre Dumnezeu? Credeti ca exista? Argumentati-va opinia.

**Ce parere aveti despre Dumnezeu? Credeti ca exista? Argumentati-va opinia.

Sunt diverse teorii care vorbesc despre existenta lui Dumnezeu. Personal nu cred in teoria lui Darwin sau a lui Lamarck dar de curand am vazut un documentar pe un post istoric care prezenta evolutia omului ajutata de extraterestrii, cu exemple conctrete si intamplari reale iar asta mi-a dat de gandit. Dupa parerea mea exista Dumnezeu sau ceva care depaseste limitele umane deoarece am avut cateva intamplari in viata si atunci cand am avut nevoie de ajutor sau am fost intr-un necaz am reusit sa trec cu brio, cu ajutorul Lui.