Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Care vrea sa facem protest impotriva lui mag1[c]? M-am saturat de tirania asta.. salarii nu, compensatii nu, asigurari medicale nu.. nimic.

Prin chestia asta tu vrei sa vezi cine se revolta impotriva lui mag1c si apoi sa fie sanctionat?:)) glumesc, oricum eu nu zic nimic

acum am ajuns si eu acasa, intru in game imediat.

Care vrea sa facem protest impotriva lui mag1[c]? M-am saturat de tirania asta.. salarii nu, compensatii nu, asigurari medicale nu.. nimic.

Știi că protestele sunt punctul meu forte. :))

Neața!

Acum m-am trezit.

What's up?

Prin chestia asta tu vrei sa vezi cine se revolta impotriva lui mag1c si apoi sa fie sanctionat? :)) glumesc, oricum eu nu zic nimic

acum am ajuns si eu acasa, intru in game imediat.

Ce poa' sa ne faca.. el e singur noi suntem 30 >:)

Acum am venit şi eu de afară şi ascultam coloana sonoră din "Legend of The Seeker" . Ce faină e xD , te relaxează şi se vede că a căstigat premiul Emmy , pentru coloana sonoră + cel mai bun actor , efecte speciale şi restu .

Poate intru şi eu mai incolo pe server , după ce îmi trece supărarea .

Acum am venit şi eu de afară şi ascultam coloana sonoră din "Legend of The Seeker" . Ce faină e xD , te relaxează şi se vede că a căstigat premiul Emmy , pentru coloana sonoră + cel mai bun actor , efecte speciale şi restu .

Poate intru şi eu mai incolo pe server , după ce îmi trece supărarea .

O dar vai , cum de nu ai mentionat nimic de Melinte ?

De ce esti suparat:))?

Nu mai pleci la țară sau unde spuneai tu? :))

De mâine :*, îmi vei simții lipsa :(.

# Vreau să vă urez de pe acum un întâi mai cât mai frumos și un Paște îmbelșugat și fericit ! Spor la puncte, asta în caz că mai faceți....

De mâine :*, îmi vei simții lipsa :(.

# Vreau să vă urez de pe acum un întâi mai cât mai frumos și un Paște îmbelșugat și fericit ! Spor la puncte, asta în caz că mai faceți....

Mulţumim la fel dragule .

Am plecat la somnik , Melinte vă urează noapte bună :* .