Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce mama lu' Tarzan a fost aici, fratilor?! CJ a prins un lot de prafuri contrafacute?! Ce Dumnezeu l-a apucat?! Si pe prietenu' ala al lui la fel... Nu pot si eu sa fiu inactiv o zi, ca uite ce pierd. :(

Da chiar ba, a fost aiurea azi fara tine. Sa nu te prind ca iesi din NG ca te sparg ma honey pana atunci uite un cadou :http://www.coradrive.ro/wcsstore/ExtendedSitesCatalogAssetStore//images/products/2417024/2417024_thumb.jpg

Ha, ce bulan pe ăia de la Dinamo... au dat golu' ăla că s-au plictisit steliştii pe teren..Dar mişto mesajul steliştilor : ''Veniţi turbaţi, plecaţi dresaţi !''.

Neata tuturor, am terminat devizionat doua filme, dar nu m-am pus la somn. Am intrat pe Sa:Mp si spre surprinderea mea nu ma plictisesc, au fost cativa suspect fara drept de predare pe care i-am curatat destul de repede impreuna cu iCSEM si ThundeR. :))

La ora asta National Guard are sapte membrii online dintre care patru AFK (sleep), doar eu, iCSEM si ThundeR suntem pe treaba :)) Uitandu-ma la celelalte departamente, la ora asta au trei membrii online adunati, unul de-acolo, altul de-acolo, cred ca stam bine :))

yve9VKB.jpg

Astazi, ora 20:00, meci cu avioane, nu uitati.

Edit: Se fac puncte si la ora 5 fara ceva, nu-i problema, daca faceam SS-uri atingeam vreo cel putin zece puncte :)) Pentru cine n-are somn si are de facut raport, recomand orele acestea.

Last edit: V-am pupat pe toti, o dimineata cat mai placuta alaturi de paturile, paturile si pernele voastre, eventuale ale prietenelor sau chiar ale mamelor sau tatilor :)) Eu o sa ma bucur doar de perne, patura si pat :|

Edited by DGS AlexCyo

Neata tuturor, am terminat devizionat doua filme, dar nu m-am pus la somn. Am intrat pe Sa:Mp si spre surprinderea mea nu ma plictisesc, au fost cativa suspect fara drept de predare pe care i-am curatat destul de repede impreuna cu iCSEM si ThundeR. :))

La ora asta National Guard are sapte membrii online dintre care patru AFK (sleep), doar eu, iCSEM si ThundeR suntem pe treaba :)) Uitandu-ma la celelalte departamente, la ora asta au trei membrii online adunati, unul de-acolo, altul de-acolo, cred ca stam bine :))

yve9VKB.jpg

Astazi, ora 20:00, meci cu avioane, nu uitati.

Edit: Se fac puncte si la ora 5 fara ceva, nu-i problema, daca faceam SS-uri atingeam vreo cel putin zece puncte :)) Pentru cine n-are somn si are de facut raport, recomand orele acestea.

Last edit: V-am pupat pe toti, o dimineata cat mai placuta alaturi de paturile, paturile si pernele voastre, eventuale ale prietenelor sau chiar ale mamelor sau tatilor :)) Eu o sa ma bucur doar de perne, patura si pat :|

Alex, daca tot zici de filme, te-ai uitat si la biblia ?

'neata, bravi soldati. Am revenit si eu prin zona. Ne vom vedea mai tarziu prin joc, ca am de recuperat ziua de ieri. :)) Plus 2x opencellsall, ca sa am raportul. :))

La ora asta National Guard are sapte membrii online dintre care patru AFK (sleep), doar eu, iCSEM si ThundeR suntem pe treaba Uitandu-ma la celelalte departamente, la ora asta au trei membrii online adunati, unul de-acolo, altul de-acolo, cred ca stam bine

Vrei sa zici ceva de rau despre mine?! Hai... sa te vad... Ia-te de mine. Ca dau cu tine de pamant imediat. >:/

Da chiar ba, a fost aiurea azi fara tine. Sa nu te prind ca iesi din NG ca te sparg ma honey pana atunci uite un cadou :http://www.coradrive.ro/wcsstore/ExtendedSitesCatalogAssetStore//images/products/2417024/2417024_thumb.jpg

Nu ies din NG, stai calm. N-ar mai avea emotii Generalu' dimineata, can' se trezeste. Si n-as vrea sa doarma linistit. :))

Nu merge nimanui, e serverul cu probleme. Nu ai nevoie de cerere. Oricum n-ar fi valabila, ca-i facuta dupa ora 20:00. :)

Problema cu sv-ul off nu a la toti, cativora membri inclusiv mie, ne-a mers serverul, dar tinand cont ca am primit si dovezi cu aceasta probleme a serverului, am decis ca cei care au venit inainte de jumate, sa fie prezenti, si cei care au venit dupa jumate sunt invoiti, in cazul in care n-au invoire.

Inca odata antrenamentul aerian m-a surprins, eu cu maxim16 facem o echipa destul de buna! Iata si o filmare, va salut :)). Celor care nu va mers serverul, noua ne-a mers, problema a fost de la voi, v-am p3pat!.

Baieti am gasit un skin, perfect pentru NG cine il vrea sa imi spuna deja 3 il folosim eu Clark si Honey. Scuzati lagul trageam de pe torrente 69 de seriale !

https://www.youtube.com/watch?v=yNofXPOJQXU&feature=youtu.be

• Nickname-ul tau: PaNNiK
• Nickname-ul celui reclamat: Yenoh
• Descrierea situatiei: Fara somatie, ma omoara, nu imi explic ce cauta in NG Acest nab . :|
• Martori: SS
• Dovezi (Screnshot): http://postimg.org/image/s8juy0wih/

1. Nu ai poza cand trage in tine, puteai sa mori langa el si luai jail.

2. Din regulament :

15) In topicul 'Raporteaza un membru National Guard' pot posta:
- membrul reclamat
- adminii
- reclamantii, dar fara SPAM, Off-topic. In cazul in care reclamantii posteaza mai mult decat este necesar, reclamatia nu va fi luata in seama.

Cine are un limbaj neadecvat in reclamatie va fi sanctionat + ignorarea plangerii.

3. Post facut pentru +1 !

Edited by S4F Peiu

Baieti am gasit un skin, perfect pentru NG cine il vrea sa imi spuna deja 3 il folosim eu Clark si Honey. Scuzati lagul trageam de pe torrente 69 de seriale !

https://www.youtube.com/watch?v=yNofXPOJQXU&feature=youtu.be

Poti sa-mi dai si mie fontul tau + modul pt armura in cifre? mersi :*

'neata, Pannik! Care mai e viata ta?! Esti bine?! Azi e sambata, s-a terminat postul... Dar am vorbit deja despre asta.

Ce ti-am spus la telefon, Pannik?! Nu vorbi urat de mine sau de NG! Daca incerci sa pari interesant cu replici "ce cauta X in NG" risti sa ai reclamatia anulata. Doar ti-am zis, nu?!

Lasand frustrarile tale deoparte... revenim la subiect. Ma reclami ca nu te-am somat. Tu crezi ca-s tampit sa somez spiritele?! Erai AFK, deci as' fi vorbit singur. Asa c-am preferat sa te ucid.

Bafta! Sarbatori fericite! Ai grija unde si cum iti spargi ouale!

Pentru faza cu " ai grija unde si cum iti spargi ouale " ai +1 sa mor eu =))))))))))))))))))

Edited by Rough17

@,

Fara somatie, ma omoara, nu imi explic ce cauta in NG Acest nab .

Si eu sunt in aceasi dilema ca si tine, mereu m-am intrebat ce cauta acest specimen in acest departament, cred c-a fost o greseala din partea liderului...

Neata, soldatei, m-am uitat si eu la un film cu varu' si ne-a lovit oboseala, astazi am avut o zi destul de plina, m-am ocupat singurel de cateva preparate de paste :)) Ma bag in pat, ne auzim la amiaza, v-am pupat :*

Cu fratele, @NG ThundeR :

mgKkQNT.jpg

V-am pupat, din nou, salutare :)

Edited by DGS AlexCyo