Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nickname-ul meu: Sanns

• Nickname-ul celui reclamat: HaoS.

• Descrierea situatiei: Injura.

• Martori: Tot jailu' xD

• Dovezi (Screnshot): Desigur http://i.imgur.com/0l7tMh4.jpg si http://i.imgur.com/KDBc8Bs.jpg

S4L.

Tu esti serios?! Sau o dai pe caterinca si bagare in seama cu noi?! Din ce vad, tu si PeepZ ala injurati. V-ati trezit cocosi si ati zis s-o puneti de-un post?! Sunteti penibili, sa mor daca nu. Si chiar ne-ati face tuturor un bine daca ati disparea de pe acest server.

Bafta!

Da, , da' totusi sa-si vada de lungu' nasului. Ei vorbesc ca ultimii neciopliti si tot ei se trezesc sa faca post?! Deja mi se pare prea aberant tot ce se intampla, tre' sa ne pazim si de cate ori dam /fill de acuma, ca se face post pentru orice tampenie. Esti sau nu vinovat, baga post.

E un joc, sau ati uitat asta?! Ar trebui sa fie ceva de fun, nu loc de facut nervi. Da' ce sa ceri, ca e greu sa priceapa ceva.

@, Doar stam

Ba mi-am luat infernus din DS, acum imi trebe sultan sau bullet doamne =))

Uite ca am si eu prima mea plangere..

Mai ai până mă ajungi. Am vreo 60-65 la total, cred.

Uitați-vă la ăsta ce copil maltratat e :

• Descrierea situatiei: Merg linistit si ma trezesc cu wanted de la acest individ fara sa fac ABSOLUT NIMIC!!! Inainte cu cateva momente m-am intalnit cu el la CNN unde a inceput sa ma injure foarte grav si sa traga cu arma dupa mine, am fugit de frica nici poza nu am apucat sa fac iar imd dupa aia imi da wanted si zice ca oricate plangeri ii fac nu-i pasa el da wanted la cine vrea fara sa aibe nevoie de dovezi si ca nu se lasa pana nu ma face sa ma las de server, chiar vreau sa inceteze si sa ma lase in pace si sa nu-mi mai dea wanted fara rost...

Ferească ăl de sus.... Ăștia au probleme grave la mansardă dacă visează samp-ul în halul ăsta.

Edited by HaoS

Bah, nu-i corect!!!!!!!!!!!!!!!

Pe mine doar ma ameninta, unii ca Adryan, sau ca alti... din astia. Voi va distrati cu reclamatiile astea aiurea! =)) Vreau si eu!!!!! [-o<

Haosenie, pufosenie... Ia treci tu acasa, nu mai baga groaza in jucatori. N-ai vazut ca aluia i-a fost frica sa mai faca si SS?! =)) =)) =))a

Haosenie, pufosenie... Ia treci tu acasa, nu mai baga groaza in jucatori. N-ai vazut ca aluia i-a fost frica sa mai faca si SS?! =)) =)) =))a

Faza-i că chiar am tras după el. Îți arăt și dovada dacă vrei (pe care el n-o are). Și, ce voia să fac ? Să mă uit la el cum fuge cu motoreta mea ? :))

Oricum...unii au probleme grave...de asta nici nu mai am chef de samp.

Faza-i că chiar am tras după el. Îți arăt și dovada dacă vrei (pe care el n-o are). Și, ce voia să fac ? Să mă uit la el cum fuge cu motoreta mea ? :))

Oricum...unii au probleme grave...de asta nici nu mai am chef de samp.

Si eu am tras, dupa Adryan. :)) La fel, nu are dovada. Chiar daca-mi spunea povesti despre FW-uri. :))

@@NG ThundeR, check these idiots :

https://www.facebook.com/photo.php?v=1456014531297318&set=vb.100006663549444&type=2&theater

NOW RUN, COME IN ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ba, ce satanist esti, sa mor eu ;))

Thundy, come on, nigga, don't stay there :))

Salutare, baieti. Am revenit de afara, m-am plimbat ceva in seara asta, am vazut si-un film, "Ride along" si acum ma plictisesc. Am mancat putin si ma retrag in pat, am treaba pe ziua.

@@SQ S o b Y, de ce furi semnaturi, furaciosule :)). Aia e facut de STR8, mi-a zis acum :)) Cica s-o porti sanatos, e mandru c-o ai acolo

Am iesit, ba, v-am pupat, noapte buna :)

Edited by DGS AlexCyo

@, Doar stam

Ba mi-am luat infernus din DS, acum imi trebe sultan sau bullet doamne =))

cu totii am trecut prin asta....:))

• Nickname-ul meu: GigiViteza
• Nickname-ul celui reclamat: Ionut_M
• Descrierea situatiei: Ajunsesem cu masina mea de tip Bravura (de tutorial) la CNN sa dau un anunt, aveam wanted 2. Urc eu frumos scarile sa dau anuntu si dintr-o data ma vad in nevoia de a intra in legitima aparare (impotriva unui dusman de al meu care stiam ca vrea sa ma omoare) si sa trag intr-un player care ma ataca des. Zis si facut, scot arma si incep procedura de aprare, dupa ce am scos arma si am apucat sa trag 2-3 gloante in directia atacatorului meu, aveam FULL HP, acest politist care era la distanta mare de mine, si nu era aproape nici de atacatorul meu, ma omoara cu o arma de tip m4. Astfel am intrat in puscarie 2000 de secunde. Precisez ca Ionut_M nu avea niciun motiv sa traga in mine, nu avea niciun motiv sa se simta amenintat de prezenta mea acolo.
• Martori: Cei din fata CNN
• Dovezi (Screnshot): http://i.imgur.com/CzN5p52.png http://i.imgur.com/EN6CHIG.png

Nu ai dovada cum a tras Ionut in tine, poate ai murit langa el si ai luat jail....
Gata antrenamentul, ce faceti?