Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

'neata, bravi soldati.

iCSEM, chiar ca devii "the special one". Si chiar ma intreb cum de ai rank 4... Ai ratat partea in care Generalu' a zis ca maine nu e antrenament, ai ratat si topicu' in care a scris asta... Da' chiar sa copiezi invoirea lu' Fuzyon si sa-i lasi acolo numele. :))Esti ANALfabut! =))

Va pupa Yenoh! :*Turcilor! =))

'neata, bravi soldati.

iCSEM, chiar ca devii "the special one". Si chiar ma intreb cum de ai rank 4... Ai ratat partea in care Generalu' a zis ca maine nu e antrenament, ai ratat si topicu' in care a scris asta... Da' chiar sa copiezi invoirea lu' Fuzyon si sa-i lasi acolo numele. :))Esti ANALfabut! =))

Va pupa Yenoh! :*Turcilor! =))

#13.

Mi-am facut sa fiu sigur, ca am lua si fw.

Inca nu pot sa cred ca s-a tinut ieri antrenament . Doamne :). Totusi.. In fine

Eu plec. O sa vorbim maine,poimaine.

Aveti grija de voi :)

Oricum esti ANALfabut... "Sa NUMAI am rapoarte anulate"???????? WTF?! :)) De asta te tin pe langa mine, ca sa devii agramat complet?! Si sa faci numa' 35 de puncte la raport?! :))

=)) =)) Ce nabete, sa moara Ler. :)) Tre' sa recunosc ca are un joc de picioare mult mai bun decat al meu. Ma face. :))

@, iti aduce oua? =))))))))))

Clar, mi-a facut post in ajunul Pastelui. =)) ce om necredincios...

Tu ai grija de ouale tale sa nu ti le spargi :)))) !

Am ras ceva cand am citit reply de la tine la reclamatie =))) !

@, de ce ma ? :))))

A postat soby acum raportul cu 260p ) a facut atatea sa ia best ca a vazut la mine 252 =))

GG Soby, frumoasa ambitie. :*

Mai lasa si la alti besturile :)), nu iti ajung cate ai :))?

Take care of your eggs =))) !!!

ATENTIE !

S-a pus Silentiosul pe corectat, poate ne face cate un cadou (AV) de iepuras :)) !

Edited by S4F Peiu

@, de ce ma ? :)))) =))

A postat soby acum raportul cu 260p =))) a facut atatea sa ia best ca a vazut la mine 252 =))

GG Soby, frumoasa ambitie. :*

Vroiam si eu un BEST :X

Stiam ca daca postez la fix nu mai ai ce sa-mi faci :))

Orice raport postat/editat din acest moment se sanctioneaza cu faction warn sau avertisment, revin cu edit imediat ce termin examinarea rapoartelor.

Recunoaste, asa-i ca te-ai simtit dur?! =)) Incerci tu sa faci pe raul si severul, da' cu mine nu-ti merge. Dau cu tine imediat de pamant?! :)) Apropo... Ce-ti fac ouale?! =))

@@SQ S o b Y, daca mai aveam inca 70 de puncte care nu le postatesm, si le puneam la 50? ce faceai? :> Asa am vrut sa fac initial dar am zis ca e ajunul Pastelui si nu ar fi frumos. Nu ar fi frumos in orice perioada a timpului. Ai grija la edit, era sa iti scape un minut acolo...la 250+ puncte, poti face 3 greseli, mai bine mergi pe alea decat sa risti sa ti-l anuleze. GG inca odata. :*

@, daca iti verifici raportul nu are cum. :)) zi ba de ce ai ras la reclamatia aia?

Sa iti fie rusine cum poti sa minti in ajunul Pastelui. Oricum, iti doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Pai uite cam asta e motivul pentru care am ras :)) !

Recunoaste, asa-i ca te-ai simtit dur?! =)) Incerci tu sa faci pe raul si severul, da' cu mine nu-ti merge. Dau cu tine imediat de pamant?! :)) Apropo... Ce-ti fac ouale?! =))

Nu stiu cum sa-ti raspund acum, serios sau in gluma... serios, prefer sa tac :))

Ouale, am mancat doua astazi, mai am sase, sunt frumoase, nu prea le-as sparge... ce sa fac, asa-i traditia, eventual mai vopsesc, pe langa oua am vopsit su un prosop si nu stiu daca se mai ia culoarea din el :))