Clark ToV Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 @, na uite, fetele joaca sport. Tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F KaZzy13x Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 fac ceva in Word pt nota sper sa i-au 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Ba mai respirati si voi putin in decurs de 24 de ore se fac aproximativ 3 pagini aici Acum am ajuns si eu acasa, ne auzim in game va tzuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark ToV Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 @, baaa, da-mi infernusul. iti dau bine. Imediat am antrenament...si iar o sa mor diseara ies prin oras.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ervin27 Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 @,Vezi ca-mi cer drepturile de autor ! Platesti o taxa daca vrei sa-mi folosesti fraza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenoH Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 @,Vezi ca-mi cer drepturile de autor ! Platesti o taxa daca vrei sa-mi folosesti fraza. Generalu', stiu eu ca n-ai tu suflet sa ma jacmanesti. Deci sunt de acord, platesc drepturile de autor. Acuma ramane sa fac rost si de reclamatii. Azi numa' "promisiuni" desarte au fost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pingMANN Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Salutare Acum am ajuns și eu acasă, ne auzim în joc la antrenament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rough Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Antrenament za' best. A fost un mic GangBang la final dar mere'. Ne auzim mai incolo, ma pun AFK o ora si revin. cya! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pingMANN Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Da... a fost frumos, dar păcat că a durat cam puțin. Eu mă duc să postez raportul, nici nu știu câte puncte am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rough Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Ervin27 Ce ceri in schimbul frazei? Ca sa nu spui ca-ti incalc drepturile de autor, iti ofer o gaina si un cal, daca nu e de ajuns spune-mi ce vrei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex S Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 @,Vezi ca-mi cer drepturile de autor ! Platesti o taxa catre Alex daca vrei sa-mi folosesti fraza. Vorbiti mai multe cu el aici sau in game, vedeti voi Corect, am ajuns la o intelegere cu Erow, eu il invat sa joace FIFA 11 in schimbul taxei. Taxa este in valoarea de 1.000$, m-am gandit la bugetele fiecaruia, accept banii si in doua rate. Salutare, eu sunt plecat acest week-end de acasa, sunt la niste prieteni de familie undeva langa Mangalia, 20 KM distanta. O sa vin duminica pe la 13:00, cred. M-am uitat la un film ("Veronica Mars") si cam atat, ma duc urgent la WC Link to comment Share on other sites More sharing options...
pingMANN Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 @, Distracție plăcută! Eu am ieșit, m-au obosit cei din TTB , m-am dus de vreo 7-8 ori dupa ei, toti cu combat ... dar nu prea au rezistat, ce-i drept au învățat să facă DM. Noapte bună, care mai e on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex S Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 @, Distracție plăcută! Eu am ieșit, m-au obosit cei din TTB , m-am dus de vreo 7-8 ori dupa ei, toti cu combat ... dar nu prea au rezistat, ce-i drept au învățat să facă DM. Noapte bună, care mai e on. De unde distractie, ma uit laa masini de vanzare pe internet si ascult muzica, din pat, ce-i drept, am acces la laptop aici, e mai interesant Da' ce s-a intamplat cu cei din TTB? Astia nu faceau DM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ervin27 Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Ba crek am ajuns si eu acuma ca voi sa stau noaptea pe aici, ce noapte ca deja e dimineatza imediat, n-am dormit toata noaptea ca am baut un energizant si imi caraie o pasarica la geam, nu ma lasa nici cum sa dorm, pana mea, aiurea rau . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenoH Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Da' ce s-a intamplat cu cei din TTB? Astia nu faceau DM? Offff, iar' esti degeaba. TTB-ul e pasnic, ei nu fac din astea. Nici nu stiu sa tina armele-n mana, dapai DM. N-ai vazut, zilele trecute, ce era pe /d can' s-a zis ca-i DM la TTB?! Multi dintre noi, inclusiv eu, am mers acolo sa ne convingem ca nu-i vreo pacaleala, nu pentru puncte. Ba crek am ajuns si eu acuma ca voi sa stau noaptea pe aici, ce noapte ca deja e dimineatza imediat, n-am dormit toata noaptea ca am baut un energizant si imi caraie o pasarica la geam, nu ma lasa nici cum sa dorm, pana mea, aiurea rau . Generale, pai treaba-i asta?! Trebuia sa ucizi pasaric. Aveai asigurata si o masa, cu o cazia asta. 'neata, fetelor. Iar m-am trezit obosit, da' ma culc indata la loc. E foarte simpatic, la ore matinale, cand suni pe cineva sa-l intrebi "ce faci, dormi?!". "Nu, dau cu var pe casa scarii". #160; Imi bag un film si sper sa adorm. Va pupa Yenoh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Maxim16 Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Neata soldati. Ce mai faceti? Imi pare rau ca cativa dintre voi ati ptimit FW aseara din cauza absentei la antrenament dar trece nu-i bai Eu tocmai ce m-am trezit si am zis sa mai trec si pe la discutii ca vai cat timp am de cat nu am mai postat aici Ne auzim prin game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rough Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Ba crek am ajuns si eu acuma ca voi sa stau noaptea pe aici, ce noapte ca deja e dimineatza imediat, n-am dormit toata noaptea ca am baut un energizant si imi caraie o pasarica la geam, nu ma lasa nici cum sa dorm, pana mea, aiurea rau . cand mai patesti asa ia ceva din casa si arunca in pasarica si incalzeste-ti o cana cu lapte. laptele anuleaza toate efectele + ca te relaxeaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pingMANN Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 'Neața Acum m-am trezit și eu, mă duc să mănânc ceva și ne auzim în joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ervin27 Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 @,Mi-a zis peiu, scoate deagle pe geam si arde-o @, Will do. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peiu S4F Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 (edited) Uite ma ajung si eu acasa linistit ma conectez la joc, totu bine liniste si frumos, ma asteptam sa fiu singur ca in ultimele zile si AlexCyo m-a lasat singur si deodata : Zi tu cum sa nu te sperii ! Gluma gluma dar haideti in joc sa ma ajutati sa deschid portile la Jilava, ca sa termin si eu raportul ! Edited April 26, 2014 by S4F Peiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
yenoH Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 , eu sa ma trezesc cu asa o surpriza imi dau singur /uninvite. Nu stiu cum, sparg server-ul, da' tot imi dau. Apropo, inca n-am putut vorbi de ce m-ai rugat aseara. M-am intalnit cu el, da' era ocupat cu niste DM-isti. Sau de fapt i-a scapat pe aia de mine, daca ma gandesc mai bine. A fost si-o chestie amuzanta, ca tot intrebau aia de ce nu pot misca, aveau /freeze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rough Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Avem ceva activitate azi? sunt afara si nu pot sa ma uit va rog spuneti-mi raman dator :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 (edited) @, Nu cred. Acum m-am trezit si eu, aseara la 19:30 m-am pus in pat ca ma durut capu, pe la 20 am adormit Ne auzim in game $@L EDIT: Icsem uite, partea 1- de aici te uiti tu la restu https://www.youtube.com/watch?v=gEzFHvQ5f98 o sa vezi ca pare interesant.. Edited April 26, 2014 by pH zEk0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rough Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Avem activitate sau ni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex S Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Uite ma ajung si eu acasa linistit ma conectez la joc, totu bine liniste si frumos, ma asteptam sa fiu singur ca in ultimele zile si AlexCyo m-a lasat singur si deodata : Zi tu cum sa nu te sperii ! Gluma gluma dar haideti in joc sa ma ajutati sa deschid portile la Jilava, ca sa termin si eu raportul ! Da, a fost destul de instantaneu, banuiam ceva dimineata c-o sa plec, dar nu era sigur, pana la urma s-a intamplat, dupa 30 de minute dupa ce am terminat orele, amm plecat Ma rog, mai rabda si tu putin... maine vin acasa Mi-e ciuda ca nu l-am prins si eu pe Ervica la ora aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts