Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

NG ThundeR In your country does exist " shaorma "? Shaorma is a traditional Romanian food, who's eated by fat guys like honey, theblacknab. Take a look.

200319shaorma%202.png

Edited by Rough17

NG ThundeR In your country does exist " shaorma "? Shaorma is a traditional Romanian food, who's eated by fat guys like honey, theblacknab. Take a look.

200319shaorma%202.png

Romaneasca pe drq :)) are origine araba

Șaorma este o mâncare arăbească din zona Levantului.

- By Wikipedia.ro

Edited by BlackHawk97

Dipper, uita-te pe acest video si pune setarile exact la fel, si mie imi apare joystick, dar nu e joystick, cred ca sunt controalele standard de dupa instalare si tu nu le-ai schimbat, ti le las pe ale mele, sunt cele de FIFA 08 (http://www.girlshare.ro/33558620.7). Inainte sa faci setarile pune doar controalele pe care ti le-am dat, iar daca nu merge nici cu alea, incearca cu setarile, daca nu merge in nici un fel, reinstaleaza-ti jocul.

Salutare ce mai faceti?
Cam putini la antrenament, dar a fost misto :))

Ba, eu doar acum vad ca avem 1 singur rank 2 in factiune =)) e mai smecher ca EROW e 1 singur iar rank 6 sunt 2 :))

Hai ca ne auzim bft.

Salutare, am revenit de afara. Este o eclipsa totala de plictiseala, aceasta s-a instalat asupra orasului meu vesel si nu vrea sa se mai dezinstaleze, trebuie facut ceva de urgenta, am inteles ca mai sta cateva zile :| Ii aduce si pe fratii si surorile ei: surioara ploaie, fratele fulger, fratele nori, surioara apa... poate nu vor mai veni :))

In joc ce se intampla? Merita sa intru si eu sau o sa ma termina si mai tare?

//: Am aflat ce se intampla, vorbarie multa.

Ma duc la somn, ne auzim la amiaza :)

Edited by DGS AlexCyo

Pai cum sa nu-ti dai demisia can' vezi ca iar a aplicat Biancaaaaaaaaaaaaa, sau Smurf ala?! =))

'neata, fetele! NU m-am trezit, NU am ajuns acasa, NU mananc, NU beau, NU ne auzim indata pe game. :-J

Ceva nou?! :|

• Nickname-ul tau: K0rS
• Nickname-ul celui reclamat: [AIM]pingMANN
• Descrierea situatiei: Eram robber l-am omorat si ma face ca-s "praf" orice i-asi fi zic eu nu are dreptul sa ma faca asa.Numai te oftica te fac cu tot cu armura si tot tu te oftici
• Martori: Tovarasu meu de rob
• Dovezi (Screnshot): http://imgur.com/RoJkeO2

Kors, ti-o voi spune-o o singura data, intr-un mod frumos! Vrei sa ramanem amici, imi lasi baietii si colegii in pace. Nu vreau sa te mai vad pe la raporteaza un membru. Vrei sa ne dusmanim, pastreaza reclamatia. Si-ti promit ca ne vom intalni foarte des, atat pe joc cat si pe forum. Si pentru ca-s arogant, pariez pe mine in aceasta "vanatoare".

Tu alegi...

Edited by pH Yenoh

Ionut_nab ai 5 secunde sa retragi demisia!

Bă Ioane, ce-ai făcut mă ?!

Voiai să-ți dai demisia ă ?

Si eu va pup , ne vedem in-game :*

@, n-o sa primeasca nimic, alta reclamatie aiurea... nici nu le mai stim numarul. Tu vezi lucrurile din alta perspectiva, daca ti-ar face si pingMANN post pentru cuvantul pe care i l-ai adresat ("slab"), automat percepi situatia ca si noi si o sa-ti dai seama ca nici unul nu va primi nimic. Nu-ti lauda singur faptele, ca-ti pierzi rodul. Incearca sa castigi si tu putina apreciere din partea celorlalti, cred ca e mai buna decat ce ai tu acum

Edited by DGS AlexCyo

Mda... ce să mai și faci ...

Acum dacă ii spun cuiva ''AIMER'' cred că o să iau ban permanent, după principiile lui K0rs. :))

Romaneasca pe drq :)) are origine araba

Șaorma este o mâncare arăbească din zona Levantului.

- By Wikipedia.ro

its Arabic :> Click alot of you know it there and like it, Come and enjoy it here its our fast food and snack

Ce nab sunt, am postat din greseala raportul aici =))))).

Dedicatie pentru toate fetele dp facebook!

Edited by Rough17